Profielfoto van t Hoekpunt

t Hoekpunt

Herenstraat 133, 2271 CD VOORBURG

Over ons

Wij heten u van harte welkom bij 't Hoekpunt, de vloerspecialist met de meest uiteenlopende soorten parket, laminaat en kurk. Van een exclusief Chateaupatroon tot een mooie laminaatvloer, voor ieder interieur, uitstraling of gevoel is een vloer die ongetwijfeld uw persoonlijke wensen zal verwezenlijken. Graag verwelkomen wij u in onze showroom in het oude centrum van Voorburg. Hier kunt u alvast de unieke sfeer proeven die uw nieuwe vloer uw huis zal geven. U bent van harte uitgenodigd! 

Onze diensten

Assortiment

Het assortiment van 't Hoekpunt is zeer uitgebreid. In onze 220 m2 grote showroom kunt u kiezen uit meer dan duizend monsterpanelen verdeeld over de productgroepen parket, laminaat en kurk.
Parket
Parket is eigenlijk een verzamelnaam voor alle vloeren van hout; van een fineerlaag van nog geen millimeter dik tot volle planken van ca. 20 mm. 't Hoekpunt is gespecialiseerd in het traditionele parket, waaronder o.a. visgraat parketvloeren kunnen worden geschaard, Multiplank vloeren, het uiterlijk van een plankenvloer maar veel stabieler en het eveneens stabiele 3-laags lamelparket.
Laminaat
Vanaf het moment dat laminaat op de Nederlandse markt kwam, is het een vast onderdeel van het Hoekpunt assortiment geweest. Door de jaren heen heeft 't Hoekpunt vele merken in haar assortiment gehad. Gelet op kwaliteit en service van de fabrikant bestaat het assortiment de laatste jaren voornamelijk uit Finfloor en Egger Floorline Professional, aangevuld met specialiteiten van andere merken.
Kurk
De hoogtij-jaren voor kurkvloeren waren de jaren 80 en 90. Men was onder de indruk van de geluiddemping en warmte die met een kurkvloer werd bereikt. Tevens was het een fijn produkt om te verwerken voor de doe-het-zelver. Kurkvloeren vergen echter wel onderhoud en het lijkt erop dat het gebruiksgemak van laminaatvloeren een groot deel van de markt heeft weggesnoept. Voor wie geluiddemping, warmte en ecologisch verantwoord leven aansprekende eigenschappen zijn is een kurkvloer zeker het overwegen waard. Kurkvloeren zijn zowel vast als zwevend te leggen. Met name vastgeplakt op de vloer zijn de mogelijkheden oneindig: bijna in alle kleuren te leveren, in verschillende tegelformaten en zelfs als visgraat met band en bies!   Advies De aankoop van een vloer is geen dagelijkse en zeker geen makkelijke opgave. Het is een belangrijke investering die letterlijk de basis moet vormen voor jarenlang woonplezier. Welke vloer voor u de beste keuze is, hangt af van vele factoren. Voor ons is het een oprechte uitdaging om u te helpen die juiste keuze te maken. Onze adviseurs hebben tenminste 15 jaar ervaring in de parketbranche. Wij weten dat  optimale service en objectieve voorlichting over vloeren zeer op prijs worden gesteld. De voorlichting zal zich niet beperken tot de vloer, maar wij kunnen zeker met u meedenken hoe de vloer in uw interieur past. De deuren van de showroom staan natuurlijk altijd voor u open voor een eerste oriëntatie. Daarnaast is het mogelijk om een tijdsafspraak te maken of u thuis te bezoeken voor advies en een select aantal showpanelen. Dit kan in overleg ook 's avonds.   Het plaatsen van de vloeren 't Hoekpunt heeft haar eigen vloerenleggersteam allen intern opgeleid en een diploma gehaald bij de parketschool. Zo kunnen wij waarborgen dat uw vloer naar de maatstaven van 't Hoekpunt worden gelegd. Bijkomend voordeel voor u is dat u te allen tijde slechts 1 aanspreekpunt heeft. Mocht er eens iets niet helemaal goed gaan, dan loopt u niet het risico dat u tussen de wal (uw leverancier) en het schip (de ingehuurde legger) valt.  Indien u de vloer zelf wilt plaatsen zullen wij u (indien gewenst) middels schriftelijke, mondelinge en indien nodig praktische instructies helpen dit te realiseren. Zeker de verwerking van het huidige materiaal laten het zelf plaatsen zonder meer toe. Bovendien hebben wij voor u een montageset te leen, die het werk sterk vergemakkelijkt. Wilt u de vloer laten plaatsen, dan staan onze professionele parketteurs vanzelfsprekend voor u klaar. Als V.P.L. (Vereniging Parketvloeren Leveranciers) lid kunt u zichzelf ervan verzekeren dat u vakmensen over de vloer heeft.