Partner

Swier Slotservice & Sleutelspecialist

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren slotenmaker, dan bent u bij Swier Slotservice aan het juiste adres! Swier IJmuiden kan u helpen!

Website
algemene informatie

Onze service staat bij ons hoog in het vaandel, wij proberen er alles aan te doen om elke klant of bedrijf zo goed mogelijk van dienst te zijn! Wij besteden aan iedere vraag van de klant of bestelling alle aandacht want service is bij ons het toverwoord, wij bestaan niet voor niets al bijna 100 jaar, vanaf 1920!
Wij proberen om op elke vraag nog dezelfde dag antwoord te geven.

Daarnaast vinden wij het fijn dat klanten onze service weten te waarderen, onze klantenkring breidt zich, zeker door het internet steeds meer uit. Sportprijzen, naamborden, (sleutel)kluizen, (hang)sloten, deurbeslag en identiteitsplaatjes staan uitgebreid tentoongesteld in onze zaak, zodat u kunt zien wat u koopt!

Daarnaast kunt u de meeste producten ook vinden op onze site. Wij hebben een heel groot assortiment sleutels in voorraad, er is eigenlijk geen Nee te koop! Als wij uw (auto)sleutels niet kunnen leveren dan kan niemand dat! Uiteraard nemen wij ook alle tijd om u te adviseren welke kluis u het beste kunt kopen of hoe u uw huis het beste kan beveiligen!

Voor bedrijven kunnen wij samen met u een sleutelplan opstellen die aan al uw wensen voldoet, al dan niet met certificaat***!

Ook hebben wij twee bedrijfsauto’s beschikbaar voor onze slotenservice en kunnen hierdoor vaak binnen een half uur ter plaatse aanwezig zijn, zeker in de IJmond! Bij ons bent u op een vertrouwd adres, wij zijn lid van het NSSG en PKVW en hebben een winkel in het centrum van IJmuiden zodat u altijd met uw vragen bij ons terecht kan!

artikelen

Inbraakpreventie, hoe veilig is uw huis?

Een woninginbraak kan een groot impact hebben op uw gevoel van veiligheid.

Sleutels

Wij kunnen alle soorten sleutels dupliceren, van een simpele huissleutel tot een kluissleutel.

Toon alle 3 artikelen
collecties
Swier Slotservice & Sleutelspecialist heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Plein 1945 nr 51
1971 GC IJmuiden

0255-513651RECENSIES
CONTACT
Plein 1945 nr 51
1971 GC IJmuiden

0255-513651