string(1) "b"
Profielfoto van Steina Interieurontwerp

Steina Interieurontwerp

Mient 5, 1901 AB Castricum

Over ons

SteinA interieurontwerp staat voor optimaal gebruik van ruimtes, een heldere structuur en een logische routing. Een ruimte die niet goed in elkaar zit qua verhouding en routing kan nooit met verf of dure meubels mooi gemaakt worden. Een ruimte moet kloppen.

Steina Thorvardsdottir, interieurontwerper

Ik ben geboren en getogen in IJsland. In 1986 ben ik naar Nederland gekomen om muziek te studeren. Sindsdien woon ik hier en is Nederland mijn tweede vaderland geworden.

Mijn liefde voor interieur en vormgeving is met de jaren gegroeid. Toen mijn jongste kind naar school ging besloot ik om mijn hart te volgen. Ik schreef mij in bij Perk Interieuropleidingen in Eindhoven. In 2008 ben ik cum laude afgestudeerd als interieurontwerper. Vervolgens ben ik SteinA, buro voor interieurontwerp gestart. Tot mijn opdrachten behoren de inrichting van bedrijven, horeca en particuliere woningen. Als een opdracht daar om vraag werk ik samen met architecten, interieurbouwers en aannemers.

Door mijn vaderland IJsland, hou ik van de Scandinavische stijl. Licht, eenvoud en gebruik van eerlijke materialen. Scandinavisch ontwerp is strak en eenvoudig: een beetje volgens het ‘less is more’ principe, maar ik ook warm van karakter, voor de lange en donkere winters.

Ruimtelijk ontwerp