Profielfoto van Spytronix beveiligingswebshop

Spytronix beveiligingswebshop

Flemingstraat 22, 1704SL Heerhugowaard

Over ons

Leverancier van beveiligingssystemen.

Spytronix werd opgericht in 2010 als een toegankelijke webshop voor allerlei soorten van beveiligingscamera's.De naam Spytronix doet vermoeden dat het om een zogenaamde SPY shop gaat maar ondanks dat deze producten wel werden geleverd werd de nadruk gelegd op het adviseren en leveren van bewakingsapparatuur.

De regels voor het verkopen via een webshop waren toendertijd nog niet zo streng en iedereen kon een dergelijke shop beginnen, hierdoor kwamen de prijzen nogal onder druk te staan mede doordat de markt werd overspoeld met goedkope Chinese rommel. Aan deze gekte wil Spytronix niet meedoen wij willen een goed product voor een eerlijke prijs op de markt brengen.

Door jaren van testen en onderzoeken van welke producten er voldoen aan onze maatstaven zijn wij uitgekomen op een aantal goede betrouwbare producten van fabrikanten die het er niet alleen om te doen is om veel te verkopen maar ook te luisteren naar de wensen van de gebruiker waarbij kwaliteit van het product en service de hoogste prioriteit hebben.  Spytronix staat voor een hoge mate van kwaliteit van service en betrouwbaarheid.

Inmiddels is onze shop volledig vernieuwd en zijn wij weer up-to-date op het gebied van regelgeving dit houd concreet in dat wij bescherming bieden aan de gegevens die u aan ons toevertrouwd wij werken in een beveiligde en versleutelde werkomgeving. Zie ons privacy beleid voor specifieke uitleg hierover.  

Spytronix bied meer waarom zou u een product bij ons kopen?  mede door onze jaren lange ervaring weten wij wat een goed en betrouwbaar product is en waar deze aan moet voldoen hierdoor kunt u er op vertrouwen dat de producten die u vanuit onze shop besteld zal voldoen aan de verwachtingen, tevens kunt gebruik maken van onze support wij adviseren u graag over welk product het beste aansluit bij uw wensen en budget. Wilt u graag een product aanschaffen welke geïnstalleerd dient te worden en u kunt dit zelf niet zijn er veel mogelijkheden dat wij dit voor u uitvoeren zo bent u altijd verzekerd van de beste ondersteuning bij uw aankoop.