Profielfoto van Smit Isolatiegroep

Smit Isolatiegroep

Lloydsweg 24, 9641 KK Veendam

Over ons

Smit Isolatie Groep is een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van het leveren en aanbrengen van na- isolatieproducten en -technieken.

Over Smit Isolatie Groep

Smit Isolatie Groep is een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van het leveren en aanbrengen van na- isolatieproducten en -technieken. Wij doen dit bij bestaande woningen en nieuwbouw woningen alsmede in de utilieteitsbouw. Ook zijn wij zeer betrokken met onze werkzaamheden in de agrarische, petrochemische en de scheepsvaart sector als het gaat om het isoleren van hallen, stallen, opslagtanks en schepen. Onder de noemer 'specials' vallen ook werkzaamheden die wij uitvoeren voor onder andere opdrachtgevers in de vermaakindustrie hierbij kunt u denken aan pretparken, discotheken en praalwagens.

Maatwerkisolatie voor iedereen

De mogelijkheden op het gebied van na- isolatie zijn divers. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld spouwmuur-, vloer- en dakisolatie. Het aanbrengen van na-isolatie is echt vakwerk, het isolatiemateriaal wordt met speciale apparatuur aangebracht. Een goed geisoleerde woning of bedrijfsgebouw is wel zo prettig om in te wonen en te werken. Het zorgt voor een juiste balans tussen binnen- en buitenklimaat. Isoleren is ook nog eens goed voor de portemonnee en het milieu. Voor het behalen van een maximaal rendement, kunt u het best een gespecialeerd na-isolatiebedrijf in schakelen. Smit Isolatie Groep werkt uitsluitend met KOMO-Procescertficaat producten.

Verzeker u van kwaliteit en deskundig advies

Bij Smit Isolatie Groep treft u adviseurs die samen met u kunnen kijken naar de isolatiemogelijkheden die het beste aansluiten bij uw wensen en die van de woning. Onze adviseurs kunnen u ook tips geven over eventueel zelf te nemen maatregelen. Het isoleren van spouwmuren, daken en vloeren is echt specialistenwerk. Laat u daarom altijd informeren door een bedrijf dat is aangesloten bij de KOMO-BKB. Dan weet u zeker dat de toegepaste materialen en technieken voldoen aan de daarvoor geldende eisen, welke zijn opgesteld door KOMO-BKB Geschillencommissie en Kwaliteitsbevordering.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de isolatiemogelijkheden voor uw pand of woning? Neem dan gerust contact met ons op.