Profielfoto van Smarterliving

Smarterliving

Wilgenbos 20, 3311JX Dordrecht

Over ons

Smarterliving BV is fabrikant van de slimme stopcontacten van 2USB!

De slimme producten van 2USB

Smarter Living ontwerpt en ontwikkelt slimme stopcontacten, ook wel wandcontactdozen genoemd. Het is onze doelstelling om het verguisde en ouderwetse stopcontact zover te innoveren zodat het weer helemaal van deze tijd is.

Als eerst hebben we 2 USB poorten toegevoegd met voldoende capaciteit zodat je op dezelfde plek drie apparaten tegelijk kunt opladen. Uiteraard zijn al onze stopcontacten uitgevoerd met kinderbeveiliging, en voorzien van KEMA-KEUR.

Onze stopcontacten zijn beschikbaar in verschillende series:

2USB EasyCharge

Dit zijn stand-alone stopcontacten. Je kiest voor de easyCharge serie als je een enkel stopcontact wilt monteren met een eigen afdekraam.

2USB inCharge

Dit zijn onze inbouw stopcontacten die passen in de afdekramen van de "grote" merken. Verkrijgbaar in 2 types en in 5 verschillende kleuren. Je kiest voor de inCharge serie wanneer je een USB stopcontact wilt in een dubbel afdekraam, dus naast een ander stopcontact of schakelaar.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze producten kwalitatief goed en veilig zijn. Onze 'slimme' stopcontacten laten we onder andere vrijwillig en onafhankelijk testen door DEKRA voor een KEMA-KEUR certificering. De producten die wij verkopen zijn allemaal gecertificeerd door KEMA-KEUR en hebben hierdoor de vereiste veiligheidstesten doorstaan. Deze testen zijn gebaseerd op internationale standaarden.

Kijk op 2USB.nl voor meer informatie.