string(1) "b"
Profielfoto van Sloterop BV

Sloterop BV

Harlingerstraat 13A, 1704 BT Heerhugowaard

Over ons

Sloterop is de Nederlands hang- en sluitwerkspecialist die een uitgebreid gamma aan hang- en sluitwerk, raam-, meubel- en deurbeslag met bijbehorende bevestigingen op de markt brengt. Omdat service ons nauw aan het hart ligt, ging Sloterop een strategisch partnerschap aan met de belangrijkste leveranciers in de sector. Zo kunnen wij uw materiaal binnen de 48 uur leveren - of zelfs binnen de 24 uur. Hebben we het artikel niet op voorraad, dan krijgt u gegarandeerd bericht.

Hang- en sluitwerk
Hang-en sluitwerk is de verzamelnaam voor producten die gebruikt worden om deuren en beweegbare ramen op te hangen, te openen, te bevestigen, te sluiten en op slot te doen. Hangwerk omvat artikelen die gebruikt worden om items - zoals scharnieren - op te hangen. Sluitwerk omvat producten die eerder dienen om iets af te sluiten zoals deur- en raamsloten. Sloterop levert een breed gamma aan raam- en deurbeslag; denk daarbij aan raamespagnoletten, raamkrukken, raamscharnieren, binnendeurbeslag, deurbellen etc.

Onze kwaliteitsstandaard
Kwaliteitshang- en sluitwerk voor deuren krijgt een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) gekeurde meerpuntssluiting of veiligheidsslot voorzien van veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging en een goede profielcilinder. Buitendraaiende deuren dienen voorzien te zijn van SKG gekeurde scharnieren. Omdat het raam het meest geviseerd wordt door inbrekers is goed hang- en sluitwerk voor ramen ook van uitermate belang.

Politiekeurmerk veilig wonen
Je huis is pas echt veilig als je hang- en sluitwerk gebruikt dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). U kan graag contact met ons opnemen. Wij geven u uitgebreid en gespecialiseerd advies.

Anti-inbraak artikelen
Sloterop is ook gespecialiseerd in speciale artikelen met SKG & PKVW keurmerk voor aanvullende inbraakbeveiliging zoals anti-inbraakstrips, oplegsloten en dievenklauwen.

Kerntrekbeveiliging
Veiligheid kan ook mooi zijn. Zo leveren wij naast cylindersloten ook anti-kerntrekbesleg in modern design. Dit gespecialiseerde veiligheidsbeslag, schrikt inbrekers al vanop afstand af.

Ventilatieroosters
Naast de geijkte producten voor beveiliging van de huisgevel, levert Sloterop ook graag ventilatieroosters met bijbehorende droogbeglazingsrubbers en speciale filters tegen pollen.

Aluminium profielen en afdichtingen
Naast het gangbare veiligheidsbeslag en hang- en sluitwerk voorzien we u ook graag van aluminium profielen en speciale afdichtingen voor de buitenzijde van uw huis.