Profielfoto van Slaaptijd Eindhoven

Slaaptijd Eindhoven

Aalsterweg 118M, 5615 CJ Eindhoven

Over ons

Maatwerk in slaapadvies d.m.v. computermeetsysteem.

Beddenspeciaalzaak Slaaptijd
Of u nu kiest voor een boxspring op maat, een waterbed, lattoflex, of liever toch een bed van Wonderland. Bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd bent u aan het goede adres.

Wij zijn exclusief dealer van Tempur drukverlagende matrassen voor de regio Eindhoven. Momenteel werken wij samen met de merken Wonderland, Styldecor, Bedding Concepts, Kreamat, Slapen a la Carte en Perzona. Tevens zijn wij al 20 jaar uw waterbed specialist met de merken Profine en 2sleep.

Wonderland

In de prachtige natuur, aan de Noorse Westkust, staat de fabriek van Wonderland-Beds of Norway.

Nieuw in onze collectie zijn de Scandinavische boxsprings van Wonderland. Een prachtig kwaliteits product, waar wij trots op zijn om dealer van te mogen zijn. Een weldadig Scandinavisch slaapcomfort van hoge kwaliteit, het is alsof u slaapt op een wolk. En daarnaast ook nog erg goed voor uw gezondheid. Alle stoffen op de boxsprings, matrassen en toppers zijn bovendien wasbaar, wel zo fris!

Voor iedere slaappositie en ieder probleem bieden de boxsprings van Wonderland wel een oplossing. En dat in combinatie met een eigentijdse uitstraling en een keuze uit vele modieuze stoffen, kleuren , pootjes en hoofdborden.

Bent u nieuwsgierig naar dit heerlijke slaapcomfort, kom dan snel naar de showroom van Slaaptijd. De collectie van Wonderland staat op u te wachten en tijdens de introductie ontvangt u een voordeel van Euro 500,- op een compleet nieuwe boxspring. U bent overigens al  trotse slaper in een Wonderland boxspring bed vanaf Euro 2.999,-

Adres showroom
Beddenspeciaalzaak Slaaptijd
Aalsterweg 118M
5615CJ Eindhoven
040-2920480
info@slaaptijd.nl
www.slaaptijd.nl 

Openingstijden showroom
maandag 13:00 – 17:30
dinsdag 10:00 – 17:30
woensdag  10:00 – 17:30
donderdag  10:00 – 17:30
vrijdag  10:00 – 17:30
zaterdag 10:00 – 17:00
zondag regelmatig op de eerste zondag van de maand. Zie daarvoor de homepagina

Géén koopavond maar ‘s avonds op afspraak is wel mogelijk.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Equilli - Kreamat - Sofiben - 
Bekijk de artikelen van deze 3 merken