string(1) "b"
Profielfoto van SKD Dakkapellen & Kozijnen

SKD Dakkapellen & Kozijnen

Jules Verneweg 21-05, 5015 BE TILBURG

Over ons

Met een kozijn, overkapping of dakkapel van SKD haalt u een stukje kwaliteit in huis

Over SKD

SKD Dakkapellen & Kozijnen is gevestigd in Tilburg en Her v.d. Hout is de enig oprichter/eigenaar. Her heeft in de loop van vele jaren zijn werkgebied uitgebreid naar de grote regio rond Tilburg en inmiddels ook tot ver daar buiten. Vele tevreden klanten hebben hun woning verbeterd door het laten aanbrengen van een nieuwe dakkapel, nieuwe kunststof kozijnen of het laten plaatsen van een (terras) overkapping. De beste reclame is nog altijd mond-tot-mond reclame en daarover heeft Her v.d. Hout met zijn bedrijf niks te klagen. Zo onderhoudt Her zelf dan ook altijd het contact met elke klant en is ook nog eens zelf uitvoerend betrokken bij de complete uitvoering. Gesteund door een vaste groep vakmannen welke stuk voor stuk specialisten zijn als het gaat om dakkapellen, kunststof kozijnen en overkappingen wordt elke klant totaal ontzorgd en wordt elke opdracht perfect opgeleverd. SKD heeft de beschikking over een eigen werkplaats waar alles op maat wordt gemaakt, tevens is in de werkplaats ook een stuk ingericht als showroom.

Kwaliteit en duurzaamheid staat bij Her v.d. Hout hoog in het vaandel en bij SKD wordt daarom enkel gewerkt met kwalitatief hoogstaande merken van betrouwbare leveranciers zoals Thyssen en Inoutic. Door een intensieve en langdurige samenwerking met deze top leveranciers kan Her gebruik maken van korte lijntjes. Zo kan flexibel worden omgegaan met de wensen van de klant en is een snelle realisatie van een project op voorhand gegarandeerd.

Getest en gecertificeerd
De kunststof profielen waarmee SKD werkt hebben alle belangrijke tests probleemloos doorstaan en voldoen aan de benodigde kwaliteitsbepalingen en zijn voorzien van het politiekeurmerk 'Veilig Wonen' alsook het Kiwa keurmerk. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor SKD een vanzelfsprekendheid.

Zo bent u als klant bij SKD altijd verzekerd van een dakkapel, kunststof kozijnen en/of een overkapping welke vervaardigd zijn van technologisch hoogwaardige materialen en vakkundig worden gemonteerd door eigen vakmensen. Zo kunt u nog jarenlang genieten van het extra comfort aan uw woning, uitgevoerd door SKD Dakkapellen & Kozijnen