string(1) "b"
Profielfoto van Aanblik BV

Aanblik BV

Zuideinde 40, 1521 DA Wormerveer
maandag
Gesloten
dinsdag
13:00 - 17:00
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
13:00 - 17:00
vrijdag
13:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 13:00
zondag
Gesloten

Over ons

Woont u in de Zaanstreek en bent u op zoek naar kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, aluminium kozijnen, dakkapellen, veranda’s, vouwwanden, balkonbeglazing, zonwering, gevelbekleding of garagedeuren? Aanblik in Wormerveer is al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner voor de levering en montage van deze producten.

Aanblik: al 40 jaar een betrouwbare kozijnen specialist

Woont u in de Zaanstreek en bent u op zoek naar kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, aluminium kozijnen, dakkapellen, veranda's, vouwwanden, balkonbeglazing, zonwering, gevelbekleding of garagdeuren? Aanblik in Wormerveer is al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner voor de levering en montage van deze producten.

Alle producten die Aanblik in het assortiment heeft, staan ruim opgesteld in de showroom te Wormerveer. Kom gerust langs om sfeer te proeven en een woonadvies op maat.

Select Windows Partner
Aanblik is een Select Windows Partner. Select Windows is een producent en leverancier van kunststof kozijnen, maar levert en plaatst ook dakkapellenveranda’svouwwanden, balkonbeglazing, garagedeuren en zonwering. Met een eigen fabriek in kunststof kozijnen en een landelijk netwerk van partners bedienen zij de consumentenmarkt. 

VKG Keurmerk 

Kiest u voor een kunststof kozijnen leverancier met VKG Keurmerk, dan kiest u voor volledige zekerheid. De producten zijn allemaal van topkwaliteit. Zo bent u zeker van gecontroleerde kwaliteit van alle onderdelen van uw kozijnen (van productie tot montage), van montage door gediplomeerde monteurs en profiteert u van financiële zekerheid door middel van het Waarborgfonds.Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.aanblik.nl


Aangesloten bij