SchwörerHaus Lage Landen B.V.

Partner

Bedrijfsprofiel / Visie

SchwörerHaus is toonaangevend in Duitsland, Nederland en België op het gebied van zeer energiezuinige houtskeletbouwwoningen. Gecombineerd met een, zelfs voor Duitsland, hoge kwaliteit  van gekozen materialen en verwerking, staat SchwörerHaus voor een levenslang woonplezier.

Toonaangevende technieken vindt u in ieder SchwörerHaus. Continue ontwikkeling van onze producten en jarenlange ervaring hebben geleid tot uitgekiende techniek. Kies voor ons geavanceerde luchtverwarmingssysteem en combineer dit met de aardwarmtewisselaar die op eenvoudige wijze de constante temperatuur uitde grond benut om in de zomer te koelen en in de winter te verwarmen. Laat de zon uw tapwater verwarmen, de zonneboiler  in combinatie met de dakcollectoren leveren voor elk gezin voldoende warm water. Met een SchwörerHaus bespaart u hierdoor flink op de energiebelasting en dat scheelt in uw maandelijkse lasten!

www.schwoerer.nl

 

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Kasteellaan 1
7461 PV RIJSSEN
0548530818
info@schwoerer.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Kasteellaan 1
7461 PV RIJSSEN
0548530818
info@schwoerer.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken