string(1) "b"
Profielfoto van Sanifix B.V.

Sanifix B.V.

Parmentierstraat 9, 4143 HA Leerdam

Over ons

Reparatie van sanitairschade is een specialiteit. Dat vraagt grondige kennis van allerlei materialen waarmee sanitair is gemaakt.

Over Sanifix

Reparatie van sanitairschade is een specialiteit. Dat vraagt grondige kennis van allerlei materialen waarmee sanitair is gemaakt. Dat vraagt ook vakkennis om die technieken te ontwikkelen die leiden tot vakkundige reparatie. Sanifix is hét antwoord op alle schade-vraagstukken op sanitairgebied.

Sanifix BV is voortgekomen uit Marfix BV. Door innovatie in sanitairreparatie groeide deze specialiteit als vanzelf uit tot een volwaardige dienstverlening. De toenemende vraag naar deze speciale kennis en het vertrouwen dat we kregen (en niet beschaamden!) van grote merkfabrikanten,leveranciers en verzekeraars, legden als vanzelf de bodem om de Sanifix-formule uit te bouwen.

Sanifix ontwikkelt in eigen huis alle methoden en technieken om schade in badkamers te verhelpen. We zijn doorlopend op de hoogte van nieuwe materialen die fabrikanten gebruiken bij hun productontwikkeling. Zo bereiden we ons vandaag al voor op schadeproblemen in de nabije toekomst. Onze VCA-gecertificeerde monteurs zijn kunstenaars op hun vakgebied. Het resultaat na behandeling is verbluffend fraai. We begrijpen als geen ander dat sanitair een kostbaar onderdeel is van een woning. Daarom moet de reparatie tot volle tevredenheid zijn. Dat we levenslange garantie bieden op onze reparaties zegt iets over de kwaliteit van ons werk.

Milieuvriendelijkheid
Een positief gevolg van onze filosofie 'herstellen is beter dan vervangen' is dat het milieu wordt ontzien. Als namelijk alles wat we hebben gerepareerd vervangen zou zijn door nieuw sanitair, zou dat een enorme afvalberg hebben veroorzaakt.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eesn onze website: www.sanifix.nl