Profielfoto van Saelen Stefan

Saelen Stefan

Kerkstraat 35, 2235 Hulshout

Over ons

Saelen Stefan BVBA staat reeds jaar en dag bekend als betrouwbare aannemer in Hulshout.Met ons bouwbedrijf bieden we betaalbare diensten aan m.b.t. renovatiewerken en totaalprojecten van particuliere woningen. Zelf bouwen we geen huizen, maar staan wèl in voor de volledige afwerking nà de ruwbouwfase. Jaren geleden startte Stefan een éénmanszaak en ging aan de slag als zelfstandige.Na een verdere perfectionering werd het wel eens tijd om over te schakelen naar een grotere structuur.In de dynamische BVBA volgt partner Ellen het administratieve luik op en staat garant voor een feilloze organisatie. Saelen verzorgt zowel de inrichting van badkamers met of zonder het loodgieterijwerk, we plaatsen keukens (op maat) en bieden gyprocwerken aan. Ook voor electriciteit, plafonds, laminaat en binnendeuren als andere afwerkingen en totaalrenovatie kan je bij ons terecht.

Wat we doen

Je bent op zoek naar een èchte vakman? Je woont in Heist-op-den-Berg, Aarschot, regio Westerlo of komt uit Herentals? Bij Saelen Stefan kan je rekenen op kwaliteit en vakmanschap aan betaalbare prijzen!
Klussen & renovaties

Met onze klusjesdienst verzorgen we kleine herstellingen en/of dringende interventies.
Maar ook voor specifieke vakdomeinen, algemene schrijnwerken en totaalrenovaties kan je rekenen op de kennis en kunde van Stefan.
Interieur & inrichting

Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe keuken of badkamer, het leggen van laminaat, het bouwen van een nieuw plafond (in Gyproc) of het plaatsen van binnendeuren (op maat), Stefan klaart de klus!
Ook voor afwerkingen van zolders, bergingen en garages bieden we topprestaties met oog voor detail.
Ontwerp

Heb je zelf een plan uitgewerkt van hoe je nieuwe badkamer er zal uitzien of inspiratieloos zoek je een ontwerper die je hiermee verder kan helpen? Doe beroep op de creativiteit van Saelen Stefan!
We maken het ontwerp van je dromen en verzorgen de realisatie ervan.
Maatwerk

Maatwerk in badkamers, keukens op maat of gepersonaliseerde binnendeuren nodig?
Saelen biedt kwalitatief, op maat gemaakte oplossingen m.b.t. interieurafwerking.