string(1) "b"
Profielfoto van Rozut Houtbewerking

Rozut Houtbewerking

Marsweg 117, 7202 AT Zutphen

Over ons

Wij zijn een deuren, trappen en timmerfabriek.

In onze fabriek produceren wij uw exclusieve deur, trap of ander timmerwerk op ambachtelijke wijze met onze moderne machines. Omdat wij dit nog in eigen beheer produceren kunnen wij uw deur of trap alle aandacht geven en inspelen op uw persoonlijke wensen.

Om diverse mogelijkheden te bespreken willen wij u graag uitnodigen in onze showroom.
De showroom is geopend op :

maandag - vrijdag : 8.00 tot 17.30.
zaterdag : 10.00 tot 14.00.

In onze showroom hebben wij ruim 150 modellen staan en onder het genot van een kopje koffie kunnen alle mogelijkheden besproken worden. Bij de downloads verder op deze website kunt al u onze folders bekijken.

tot ziens in onze showroom.

Xander Roordink

Over ons

Van oorsprong is Rozut een ambachtelijke houtbewerker. In de loop der jaren heeft Rozut zich gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van binnendeuren, buitendeuren en trappen. Hierbij staan vakmanschap en kwaliteit centraal.

Showroom
Op deze pagina’s willen wij u een indruk geven van ons uitgebreide assortiment. Indien u meer informatie wenst of u heeft de juiste deur niet gevonden dan kunt u contact met ons opnemen of langs komen. Wij zijn gevestigd aan de Marsweg 117 op bedrijvenpark De Mars, in onze showroom van ruim 200 m2 hebben wij 150 modellen opgesteld voor u. Ons deskundige personeel kan al uw vragen beantwoorden met betrekking tot uw deur of trap. Zij kunnen u tevens vertellen of het technisch mogelijk en verantwoord is om uw eigen ontwerp te fabriceren. Tevens hebben wij een grote collectie Hang- en sluitwerk en een ruime glaskeuze. U kunt voor uw complete deur dus bij Rozut terecht.

Kwaliteit
Wij fabriceren de deuren uit onze collectie in onze fabriek, wij zijn dus zowel producent als verkoper, hierdoor kunnen wij direct inspringen op uw persoonlijke wensen. Dat uw deur van een goede kwaliteit is spreekt voor Rozut voor zich. Kwaliteit speelt in het bijzonder een grote rol bij de buitendeuren. Een buitendeur staat immers bloot aan de verschillende weersinvloeden en temperatuurverschillen.

Merbau, de beste houtsoort
Rozut gebruikt daarom voor haar buitendeuren alleen de beste houtsoort, namelijk 'Merbau'. Dit hout is, mits goed behandeld, bestand tegen alle weerinvloeden en temperatuurverschillen die in ons land voorkomen. Dit hardhout is afkomstig van speciale plantages. Deze plantages zorgen voor constante herbebossing en dus een evenwicht wat betreft de begroeiing en aanplant van de bomen. Zo draagt Rozut ook haar steentje bij aan het behouden van het tropisch regenwoud.

Bewerking
Het hout wordt door vakmensen bewerkt tot een deur. Voordat de deur wordt gemonteerd, worden alle blinde delen twee keer behandeld. Vervolgens wordt de deur eventueel voorzien van de door u gewenste extra's, zoals scharnierkommen, slotgaten, meerpuntssluitingen, grendelboringen en een brievenbus-sleuf. De deur wordt tweemaal gegrond in verband met onze garantie voorwaarden.. Ten slotte wordt de deur bij de klant afgeleverd. Tijdens dit hele proces wordt de kwaliteit gecontroleerd, zodat
Rozut iedere buitendeur voor acht jaar kan garanderen. Voor onze binnendeuren geldt een garantietermijn van
10 jaar.