Profielfoto van Opruimgeluk

Opruimgeluk

Kennemerstraatweg 389, 1851 NE Heiloo

Over ons

Misschien ben of ken jij een persoon die door de bomen het bos niet meer ziet, ben je door omstandigheden niet in staat om op te ruimen en of te organiseren met als gevolg dat je administratie niet meer op orde is, je huis niet meer voelt als een fijn thuis, of dat het zo'n chaos is, dat je niet weet waar je moet beginnen. ? Ik bied graag de helpende hand om orde op zaken te stellen. Samen werken we toe naar jouw doel. We creëren een 'thuis' waar je kunt opladen, mensen durft te ontvangen en weer optimaal geniet van de spullen die echt van waarde zijn. ? Vanuit mijn stylingachtergrond kijk ik naar een efficiënte en esthetische manier van opruimen. Ik geef advies hoe je de spullen op een mooie en praktische manier kunt opbergen.

Professional Organizer/ Opruimcoach / Opruimstylist. Ik help jou met het realiseren van een gezellig en georganiseerd thuis.

Mijn naam is Lisa Hogenbirk. Ik woon in het prachtige Heiloo met mijn partner en onze twee kinderen. Ik wist tot een aantal jaar geleden niet van het bestaan van het vak 'profesionnal organizer'. 

Er ging een wereld voor me open. Ik durf wel van mezelf te zeggen dat ik voor dit vak in de wieg gelegd ben. Als kind was ik altijd aan het rommelen op mijn kamer. Ik genoot ervan om het gezellig en knus te maken. Ik ben afgestudeerd als interieurstylist en heb de opleiding 'Professional Organizer voor Particulieren' gevolgd bij Els Jacobs van de Huishoudcoach. ?Het is fantastisch dat ik nu andere mensen kan helpen zodat ook zij kunnen ervaren hoe fijn het is om rust te creëren en ruimte te scheppen voor andere dingen.

Een opgeruimd huis geeft niet alleen rust in je hoofd, het opruimen en schoonmaken zelf zorgt er ook voor dat je rustig wordt.

~ Opruimen is liefdevolle aandacht voor jezelf ~