string(1) "b"
Profielfoto van NEFF

NEFF

Taurusavenue 36, 2132 LS Hoofddorp

Over ons

Bij NEFF houden we van koken en lekker eten. Daarom maken we keukenapparaten die het koken leuker én gemakkelijker maken.

Koken met NEFF

Als kookliefhebber bent u bij NEFF aan het juiste adres. Net als u houden we van koken en lekker eten, en dat willen we graag met u delen! Vanuit de passie voor koken zijn we altijd op zoek naar ideeën die het koken leuker én gemakkelijker maken.

NEFF heeft zijn wortels in Duitsland. Al ruim 130 jaar zijn we gevestigd in Bretten, in het Zwarte Woud, een omgeving die ons veel inspiratie biedt. Elke dag weer focussen we ons met plezier op het uitvinden, ontwikkelen en produceren van de beste keuken-inbouwapparatuur.

NEFF showroom in inspiratiehuis 20|20

Onze medewerkers staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar voor vakkundig advies. Onder het genot van een kopje koffie leiden we u langs onze apparaten. Zelf rondkijken kan natuurlijk ook. En heeft u vragen, dan beantwoorden onze medewerkers die graag. U vindt ons hele assortiment in onze indrukwekkende showroom van maar liefst 400m². Hier krijgt u de kans om de sfeer van NEFF te proeven en te ervaren. Kijk, voel en ervaar wat NEFF u te bieden heeft.

Meer informatie: www.neff.nl. Of bezoek ook eens onze facebookpagina vol met inspiratie en recepten.