Profielfoto van More meubels

More meubels

Van Heemstraweg 38, 6658 KH Beneden-Leeuwen

Over ons

Moremeubels biedt je een moderne website om op een prettige en overzichtelijke manier meubels te kopen in combinatie met een showroom welke minimaal 6 dagen

Waarom kopen bij Moremeubels?

Moremeubels is niet alleen maar een online meubelzaak waar je uitsluitend via internet kunt kopen. Moremeubels biedt een complete collectie meubelen zowel op internet als in de showroom. De showroom bevindt zich in het pand van Harlekijn Huis en Haard want door de meubels te combineren met haarden, kachels en schouwen kunnen zij deze in een huiselijke omgeving presenteren zodat je meteen een indruk krijgt hoe de meubels tot zijn recht komen bij u thuis. Het zoeken naar de juiste meubels begint steeds vaker via internet maar bij Moremeubels begrijpen ze als geen ander dat je een bank bijvoorbeeld pas wilt kopen als je weet hoe deze zit/ligt en dat je de stof of het leer eerst even wilt voelen voordat je iets koopt.

Moremeubels heeft een grote keuze in banken, fauteuils, stoelen, tafels, kasten, boxsprings, slaapkamers en complete woonprogramma’s en we leveren ook bijna al het maatwerk wat je je kunt bedenken. Of het nu gaat om een tafel met een bepaalde kleur of afmeting, een complete inrichting van een vertrek, huis of zelfs meer, zij kunnen op afspraak bij je langs komen en je op een persoonlijke manier adviseren.

Ouletpagina

De speciale outlet pagina (op = op) bevat showroom modellen, (faillissement)partijen of andere aantrekkelijke aanbiedingen.