Partner

Mols Bestrating

Mols beton BV is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van betonproducten. Naast de bestratingen en bouwmaterialen zijn wij ook specialist in (beton)schuttingen. In onze showtuin te Echt (direct aan de A2) treft u een groot assortiment aan van hoogwaardige betaalbare betonproducten en bouwmaterialen. Onze eigen bezorgservice levert in heel Nederland, Duitsland en België. Ons streven is om elke klant een persoonlijk en professioneel advies te geven. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag uw tuin ideeën en wensen!

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Mols beton BV is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van betonproducten. Naast de bestratingen en bouwmaterialen zijn wij ook specialist in (beton)schuttingen. In onze showtuin te Echt (direct aan de A2) treft u een groot assortiment aan van hoogwaardige betaalbare betonproducten en bouwmaterialen.

Onze eigen bezorgservice levert in heel Nederland, Duitsland en België. Ons streven is om elke klant een persoonlijk en professioneel advies te geven. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag uw tuin ideeën en wensen!

Met onze eigen productielocatie kunnen wij flexibel inspelen op de nieuwe ontwikkelingen in de markt. Kenmerkend voor ons is kwaliteit & service. Sterk, natuurlijk en duurzaam.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze fabriek en showtuin.

Openingstijden
Ma. t/m vr. van 08.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur (van maart t/m september)

www.molsbestrating.nl

artikelen

Klinkerformaten

Onze klinkers zijn bestand tegen zware belasting en voeren regenwater snel af.

Tegels

Ons assortiment tegels is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Toon alle 7 artikelen
collecties
contact
Loperweg 28
6101 AE Echt

0475 - 48 19 12RECENSIES
CONTACT
Loperweg 28
6101 AE Echt

0475 - 48 19 12