Partner

Milan Industrie & Handelsonderneming

Installfire

Kies ook voor een open haardvuur op gas door de uw bestaande vuurkorf te voorzien van een sfeergasvuur! Door het gemak ontsteekt, regelt en dooft u het vuur slechts in een handomdraai zonder de nodige rompslomp van het stoken met hout. En u heeft de zekerheid, dat er geen vonken uit het vuur spatten, zoals bij een houtvuur dikwijls voorkomt. Meer informatie kunt u inwinnen bij uw Milafire dealer of bij de fabrikant.

Met meer dan 35 jaar ervaring is Milan Industrie & Handelsonderneming bv een van de eerste bedrijven in Nederland op het gebied van gasgestookte open haardvuren. Onze specialisatie is het produceren van natuurgetrouwe imitatie houtvuren, die men veilig en gemakkelijk kan bedienen. Wij brengen ons product onder de naam Milafire op de markt. Aan de kwaliteit wordt altijd de grootste aandacht besteed. Het product is daardoor een gemakkelijk, veilig en sfeervol gasvuur voor uw woonvertrek. Door het gemak ontsteekt, regelt en dooft u het gasvuur slechts in een handomdraai zonder de nodige rompslomp van het stoken met hout. En u heeft de zekerheid, dat er geen vonken uit het vuur spatten, zoals bij houtvuur dikwijls voorkomt. Wij bieden u een ruime keuze in modellen en maten en kunnen u daardoor in de meeste  gevallen een passende oplossing bieden. Voor meer informatie bezoekt u onze website: http://www.milafire.nl/

Milafire_logo_ 500px.jpg

Open haardvuren met karakter!

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Westerweg 198A
1852 AP HEILOO
0725336418
Info@milafire.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Westerweg 198A
1852 AP HEILOO
0725336418
Info@milafire.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken