string(1) "b"
Profielfoto van Woninginrichting Aanhuis Michel Rietveld

Woninginrichting Aanhuis Michel Rietveld

Soesterbergsestraat 4, 3768 EH Soest

Over ons

Wij hebben een zeer ruime collectie vloeren; van tapijt tot parket, van marmoleum tot pvc. Buiten vloeren om hebben we nog veel meer in ons assortiment.

Over ons:

Horizontale of verticale jaloezieën, rolgordijnen, shutters, gordijnen en nog veel meer. Uit onze ruime collectie raamdecoratie kunt u altijd wel iets vinden wat u mooi vindt. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van een keuze.

Wilt u een interieuradvies van een topstylist krijgen, in uw eigen vertrouwde woonwinkel? Maak dan een afspraak voor een gesprek tijdens onze adviesdagen.

Wij hebben een zeer ruime collectie vloeren; van tapijt tot parket, van marmoleum tot pvc. Afhankelijk van uw eisen en wensen is er altijd wel een vloer te vinden die bij u en uw woonsituatie past!


De inrichting van uw huis, begint bij de muren en het houtwerk. Want een mooie inrichting, verdient een goede basis. In onze winkels kunnen wij u een uitgebreide collectie behang en glasvezelbehang laten zien. Uiteraard hebben we ook een ruime keuze in (muur)verf. Vrijwel elke kleur is mogelijk.

Openingstijden:
maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 18:00
vrijdag: 10:00 - 18:00 & 19:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: Gesloten

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: www.michel-rietveld-winkel.nl