Partner

Metaglas bv

Metaglas: specialist in glas en metaal.

Metaglas is al 35 jaar toonaangevend op het gebied van slanke en innovatieve gevelelementen en interieur-oplossingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Daglicht is namelijk onmisbaar voor de gezondheid en productiviteit van mensen en essentieel voor het creëren van een prettige leefomgeving. De ramen, deuren en glasconstructies van Metaglas worden daarom voorzien van zo slank mogelijke profielen. Hierdoor bieden de producten van Metaglas ruimtelijkheid, optimale transparantie en veel lichtinval.

Kwaliteit

Metaglas is al vanaf 1975 gespecialiseerd in glasconstructies. Het Metaglas-team bestaat uit 80 betrokken en vakkundige medewerkers. Zij maken producten voor woningeigenaren zoals jij, maar ook voor bouwbedrijven, architecten en woningvereniging. De glasconstructies worden volledig door Metaglas zelf ontwikkeld en geproduceerd. Metaglas levert alle beglazing met het kwaliteitskeurmerk van de branchevereniging VMRG. Zo ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Daarnaast bieden zij je uitstekende garantie en service.

Assortiment Metaglas

Naast M-View beglazing bestaat het assortiment van Metaglas uit:
- Verandabeglazing
- Balustrades
- Achterzetramen
- Schuifpuien
- Custom made glasconstructies

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Postbus 270.
4000 AG TIEL
0344750400
l.timmermans@metaglas.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Postbus 270.
4000 AG TIEL
0344750400
l.timmermans@metaglas.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken