string(1) "b"
Profielfoto van Meeuwsen Wonen Slapen

Meeuwsen Wonen Slapen

Hoofdstraat 4, 6671 CB Zetten

Over ons

Handel & Constructie H. Meeuwsen B.V. en Meeuwsen Trade & Metal Services B.V richten zich op continuïteit van onze bedrijven, klanten en leveranciers.

Ons verleden

Handel & Constructie H. Meeuwsen B.V. is op 1 januari 1994 ontstaan uit de eenmanszaak waarmee H.P. Meeuwsen op 10 februari 1985 in de boerenschuur achter zijn woning gestart is met Handel & Constructie H. Meeuwsen. Deels ontstaan uit zijn opgedane vakmanschap en deels uit het bedrijf van zijn broers, gebroeders Meeuwsen Dragline Verhuur. Beschadigde en verongelukte kranen werden opgekocht als handel, daarna constructief en technisch opnieuw in orde gebracht en weer verkocht.

Daaruit voortvloeiend werden diverse metaalbewerkingen, onderhoudswerken, constructies en reparaties, revisies en machinebouw gerealiseerd. Vandaar de naam Handel & Constructie H. Meeuwsen B.V.
Na verloop van jaren werd de boerenschuur te klein en heeft het bedrijf zich gevestigd op 2 ha industriegrond op het industrieterrein Olzendepolder te Yerseke.

Ons heden

Door probleemoplossend en klantgericht mee te denken ontstond er een afdeling engineering en machinebouw, industrieel onderhoud, verkoop technische artikelen, constructie, verspaning, hydrauliek en plaatwerk. Hiermee kunnen wij een breed scala van klanten met hun specifieke opdrachten en wensen van dienst zijn. Alle afdelingen werken in synergie met elkaar en zijn daardoor van grote toegevoegde waarde voor elkaar en dus ook voor onze klanten.

Op innovatie en duurzaamheid gerichte ontwikkelingen en investeringen, kwaliteit en productiviteit verhogende inspanningen, hebben geresulteerd in ruim en goed geoutilleerde werkplaatsen in een organisatie met een team van inmiddels 80 gemotiveerde collega’s.

De ontwikkeling en groei van ons bedrijf werden en worden nog steeds mogelijk gemaakt door de vragen, wensen en waardering van onze klanten en leveranciers, door de inzet van ons gemotiveerd, loyaal en deskundig team, constante (bij)scholing, juiste kwaliteit/ prijsverhouding.
Daarom kunnen wij spreken van een jarenlange goede samenwerking met onze klanten, leveranciers en dienstverleners. Zij leveren daardoor een belangrijke bijdrage aan ons succes.

Onze toekomst

Voortdurend worden de mogelijkheden tot verbetering van kwaliteit en verhoging van onze dienstverlening onderzocht, waaronder robotisering, verdere digitalisering van de productieprocessen en duurzaam ondernemen. Begrippen als HACCP, VCA*, ISO 9001, CE, CNC, CAD-CAM en Arbo zijn voor ons dagelijkse praktijk.

Onze markt

Handel & Constructie H. Meeuwsen B.V. en Meeuwsen Trade & Metal Services B.V. zijn interessant voor alle markten die met de techniek of delen van de techniek en productie te maken hebben. Ons klantenbestand bestaat al jarenlang uit eenmansbedrijven tot multinationals, zowel regionaal, nationaal, als over de grenzen.

We zijn o.a. toeleverancier aan de interieurbouw, meubelindustrie, metaalindustrie, voedingsmiddelensector, landbouw en visserij, scheepvaart, chemische industrie, verpakkingsindustrie, transportsector, olie-industrie, weg- en waterbouw, offshore, petrochemie, nuts voorzieningen, agrarische sector, metaalverwerkers en constructiebedrijven.

Meer informatie

Neem ook even een kijkje op onze website.