Profielfoto van

Website

Over ons

Bedrijfsprofiel

    

MakroSol is een van de weinige bedrijven dat zich volledig gespecialiseerd heeft op het leveren en monteren van aluminium terrasoverkappingen en carports. Door de jarenlange ervaring en ons gespecialiseerd personeel kunnen zij u uitstekende kwaliteit bieden voor een eerlijke prijs. 

Zij plaatsen jaarlijks zo'n 600 overkappingen in heel Nederland, België, Duitsland en zelfs het Verenigd Koninkrijk. Materialen zijn uit voorraad leverbaar en in één dag wordt uw overkapping geplaatst! MakroSol verzorgt indien gewenst de volledige montage inclusief funderingen en rioleringswerkzaamheden. Ook de eventuele stroomaansluiting voor de verlichting zal door hen gespecialiseerd personeel uitgevoerd worden.

Momenteel beschikt MakroSol over 3 montageteams welke dagelijks een overkapping plaatsen. Indien zij zelf de overkapping plaatsen wordt alles precies op maat gemaakt bij de klant ter plekke. Daarnaast hebben zij de laatste jaren ook diverse dealerschappen gesloten met bedrijven in heel Nederland, Duitsland en Engeland. In de werkplaats worden de overkappingen op de gewenste maat van de dealer voorbereid en als bouwpakket uitgeleverd. Vervolgens verzorgen de dealers zelf de montage bij hun klant. U kunt uiteraard ook als particulier een kant en klaar bouwpakket bestellen. Alles wordt voor u op maat gemaakt en u zet zelf de overkapping in elkaar.

Het sterkte punt van MakroSol is dat het een relatief klein bedrijf is dat zeer groots denkt. Hierdoor kunnen zij professionaliteit combineren met een persoonlijke touch. Hun specialisme is het maken van maatwerk. ij denken niet in problemen, maar in uitdagingen. Niets is onmogelijk! 

MakroSol werkt vanuit haar hoofdvestiging in Nuth. Daarnaast heeft MakroSol per 1 april 2013 ook een 2e vestiging in Eindhoven. In deze 250m2 grote showroom staan diverse modellen terrasoverkappingen, carports en screens opgesteld en kunt u terecht voor een vrijblijvende offerte.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in een van de ruime showrooms aan de Reijmersbekerweg 27 te Nuth (langs de A76) of aan de Willem van Konijnenburglaan 1 te Eindhoven (bedrijven terrein “De Kade”).

Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen met 045-5778564 of neem een kijkje op hun website www.makrosol.nl