string(1) "b"
Profielfoto van Makelaar Nieuwe Stijl

Makelaar Nieuwe Stijl

Hillen acker 46, 1965 TD Heemskerk

Over ons

Onze makelaars zijn u graag van dienst bij de verkoop van uw woning. Met onze unieke Funda, Facebook, 3D en videopresentatie bereiken wij een grote doelgroep van potentiële kopers. Ons Full Service verkooppakket is inclusief het begeleiden van alle bezichtigingen. Bij Makelaar Nieuwe Stijl kunt u de verkoop van uw woning volledig kosteloos starten en stoppen. Wij berekenen geen opstartkosten. Alleen bij verkoop wordt een courtage van 0.8% over het verkoopbedrag van de woning in rekening gebracht voor de verkoopbegeleiding. Wij werken als makelaar in de omgeving van Heemskerk, Beverwijk, Velsen-Noord, Uitgeest, Assendelft, Zaandam, Castricum, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, IJmuiden, Haarlem en Velserbroek. Makelaar Nieuwe Stijl is aangesloten bij VBO Makelaar.

Makelaar Nieuwe Stijl

Onze makelaars zijn u graag van dienst bij de verkoop van uw woning. Met onze unieke Funda, Facebook, 3D en videopresentatie bereiken wij een grote doelgroep van potentiële kopers. Ons Full Service verkooppakket is inclusief het begeleiden van alle bezichtigingen.

Bij Makelaar Nieuwe Stijl kunt u de verkoop van uw woning volledig kosteloos starten en stoppen. Wij berekenen geen opstartkosten. Alleen bij verkoop wordt een courtage van 0.8% over het verkoopbedrag van de woning in rekening gebracht voor de verkoopbegeleiding.

Wij werken als makelaar in de omgeving van Heemskerk, Beverwijk, Velsen-Noord, Uitgeest, Assendelft, Zaandam, Castricum, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, IJmuiden, Haarlem en Velserbroek. Makelaar Nieuwe Stijl is aangesloten bij VBO Makelaar.