string(1) "b"
Profielfoto van Loodgietersbedrijf Jaap Bakker

Loodgietersbedrijf Jaap Bakker

Hoofdstraat 142, 1611 AL BOVENKARSPEL

Over ons

Loodgietersbedrijf Jaap Bakker bestaat al 35 jaar en heeft dus 35 jaar ervaring! Het is een all-round loodgietersbedrijf dat zich hoofdzakelijk richt op de particuliere markt. Loodgietersbedrijf Jaap Bakker voert badkamer- en toiletrenovaties en nieuwbouw uit waarbij ze, zo nodig, het ontwerp, tegelwerk, installatiewerk en de bouwkundige voorzieningen voor hun rekening nemen. Zij leveren een totaalplaatje bedrijfsklaar op. Loodgietersbedrijf Jaap Bakker is gespecialiseerd in zink- en koperwerk, zoals goten en het bekleden van dakkapellen met zink of koper. Ook de nieuwste technieken zoals balansventilatie en laag-temperatuur-verwarmingen installeren ze.

BedrijfsprofielLoodgietersbedrijf Jaap Bakker is een bedrijf dat reeds 15 jaar bestaat en zich hoofdzakelijk op de particuliere markt richt.

U kunt bij ons terecht voor:
* CV werk
* Gas en water technische installaties
* Riolering
* Dakwerk
* Sanitair

Ons bedrijf voert badkamer en toilet renovaties uit waarbij wij, zo nodig, het ontwerp als ook tegelwerk, het installatiewerk en de bouwkundige voorzieningen voor onze rekening nemen. Wij leveren een totaalplaatje bedrijfsklaar op.
Ons specialisme is zink en koperwerk zoals goten en het bekleden van dakkapellen met zink of koper.
Ook de nieuwste technieken zoals balansventilatie en laag temperatuur verwarming installeren wij.

Bij loodgietersbedrijf Jaap Bakker kun je terecht voor:

- CV werk (dealer van Nefit ketels)
- gas en water technische installaties
- riolering
- dakwerk
- sanitair