Profielfoto van Lodewijk BV

Lodewijk BV

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Over ons

Grip op gladde (tegel-)vloeren, vlonders en trappen met de antislipoplossingen en antislipbehandelingen van Lodewijk Veiligheid en Comfort.

Jaarlijks belanden meer dan 24.000 mensen in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren als gevolg van vochtigheid (bijvoorbeeld badkamers en zwembaden), schoonmaakwerkzaamheden (bijvoorbeeld openbare ruimtes en hotellobby’s) en algenaangroei (bijvoorbeeld tuinterrassen en aanlegsteigers) zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen. Onze professionele antislipoplossingen zijn dé oplossing tegen gladde (tegel)vloeren, houten (tuin)vlonders, trappen en andere oppervlaktes. Voorkom problemen en eventuele schadeclaims en zorg dat uw vloer, vlonder of trap wel veilig is. Lodewijk Veiligheid en Comfort heeft voor praktisch elke situatie een passende antislipoplossing.

Lodewijk Veiligheid en Comfort is een familiebedrijf met ruime ervaring in het veiliger maken van uw woning. Aandacht en zorg voor de klant staat voorop. Beleefdheid, belangstelling en vertrouwen zijn onze kernwaarden. Door het bieden van diverse innovatieve, kwalitatief hoogwaardige oplossingen die het comfort en de veiligheid in en om de woning verhogen wil Lodewijk hieraan bijdragen. Het verkopen van diverse veiligheids en comfort producten voor in en om de woning. Lodewijk Veiligheid en Comfort levert diverse antislipoplossingen voor het veilig en toegankelijk maken van vloeren in keukens, badkamers, zwembaden, hotellobby’s, vertrekhallen, tuin, parkeergarages, fabriekshallen etc. Deze oplossingen zijn inzetbaar voor zowel particuliere als ook zakelijke toepassingen.