Partner

Laurens Benelux bvba

Bij Laurens Radiatoren heeft u een bijzonder uitgebreide keus uit badkamerradiatoren, designradiatoren, gietijzeren radiatoren en bijpassende radiatorkranen

Website
algemene informatie

Al bijna 20 jaar speelt Laurens Radiatoren een belangrijke rol in de niche markt van bijzondere radiatoren.
Bekijk de officiële website op http://www.laurens-radiatoren.eu/
Nergens is er een gelijkaardig radiatorenbedrijf te vinden dat zich zo toelegt op het aanbieden van bijzondere radiatoren voor bijzondere mensen als Laurens Radiatoren.

Een uitgebreid assortiment van klassieke en nostalgische gietijzeren radiatoren met al even bijzondere radiatorkranen die bovendien vaak uit voorraad leverbaar zijn...waar vind je dat ? Bij Laurens Radiatoren!
Badkamerradiatoren van roestvrijstaal, of in een elektrische uitvoering op maat gemaakt in een kleur naar wens en naar behoefte van de klant, het is voor Laurens Radiatoren dagelijks werk. Maar ook leden radiatoren, verticale woonkamerradiatoren met een trendy design en een hoog vermogen is één van de specialiteiten van Laurens Radiatoren.

Al sinds 1993 legt Laurens Radiatoren zich toe op het bedienen professionals zoals verwarmings-installateurs en sanitair winkels. De grote vraag en de behoefte om de radiatoren van Laurens in het echt te kunnen bekijken heeft het bedrijf Laurens Radiatoren doen besluiten eigen Laurens Radiator Studio´s te openen. Deze showrooms voorzien in de behoefte van de installateur en zijn particuliere klanten die interesse hebben in radiatoren van Laurens eerst eens te gaan kijken naar het volledige Laurens Radiatoren programma in zo een Laurens Radiator Studio - Showroom.

Deze Laurens Radiator Studio´s geven vakkundig advies over wat mogelijk is en welke Laurens Radiatoren daarbij in aanmerking komen. Er is een Laurens Radiator Studio in Lommel (BE), in Leersum (NL) en in Meerbusch (DE).

Meer informatie over deze Laurens Radiator Studio´s en onze andere professionele partners vindt u op onze website.
Op internationaal vlak vindt u eigen vestigingen van Laurens Radiatoren in België, Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië.

artikelen
Laurens Benelux bvba heeft nog geen artikelen geplaatst
collecties
Laurens Benelux bvba heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Borgveld 1
3941 Hechtel-Eksel

003211555776RECENSIES
CONTACT
Borgveld 1
3941 Hechtel-Eksel

003211555776