Profielfoto van Kynda Light

Kynda Light

Achillesstraat 67-2, 1076 PW Amsterdam

Over ons

Wij houden van lampen. Stoere lampen, mooie lampen en vooral unieke lampen. En wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van KYNDA.

KYNDA: de webshop met onderdelen om je eigen lamp te maken!
Wij houden van lampen. Stoere lampen, mooie lampen en vooral unieke lampen. En wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van KYNDA.

Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken, geïnspireerd op Scandinavisch minimalistisch design. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!

Speciaal voor jou zijn wij continu bezig met het selecteren van de gaafste onderdelen voor in de webshop. Hierbij letten wij ook op de prijs, zodat jij voor een zacht prijsje jouw eigen lamp kunt maken.

Wij kiezen ons assortiment op basis van twee richtlijnen: eenvoud en elegantie. We letten daarbij op design en kwaliteit.

Jouw eigen touch aan je interieur
Wij weten als geen ander dat het bij het samenstellen van je interieur belangrijk is om hieraan je eigen touch te geven. Je doet je uiterste best om er iets unieks van te maken. Niet leuk als je dan vervolgens dezelfde lamp bij de buren ziet hangen. Waarom zou je dan niet je eigen lamp maken? Zeker weten dat je die niet zomaar ergens anders terug ziet. Hoe cool is dat?

Zo ontstond ook het idee voor KYNDA. Een mooie lamp uitzoeken - die óók nog betaalbaar is - is best een uitdaging. Dat ondervond één van de oprichters van KYNDA in de zoektocht naar een leuke hanglamp voor in de woonkamer.

Er is ontzettend veel aanbod in lampen en als je erop gaat letten zie je de lamp die je leuk vind overal hangen. Niet leuk. Het is véél leuker als je zelf een lamp kunt maken die je niet overal ziet hangen. En zo startte onze zoektocht naar gave design onderdelen voor lampen.

Het is natuurlijk zonde om al die mooie vondsten voor onszelf te houden en daarom vind je alle stoere onderdelen voor het maken van een lamp in onze webshop!

KYNDA is een online verzamelplaats voor cool design in lampen. Via onze shop proberen wij jou zoveel mogelijk verschillende opties aan te bieden voor het samenstellen van je eigen lamp.