string(1) "b"
Profielfoto van KunstSpiegel

KunstSpiegel

Spaarneweg 14, 2142EN Cruquius

Over ons

Waar vind je een mooie houten lijst op maat voor een betaalbare prijs? Dit is de vraag die ons helemaal naar een klein dorpje in Noord-Italië bracht

ECHTE WANDDECORATIE

Waar vind je een mooie houten lijst op maat voor een betaalbare prijs? Dit is de vraag die ons helemaal naar een klein dorpje in Noord-Italië bracht, hier zijn de beste lijstenmakers met kennis doorgegeven van generatie op generatie. Nu zijn we al een paar jaar verder, maar nogsteeds komen de meeste van onze lijsten hier vandaan (ook heel lekker eten trouwens). Nadat de lijsten zijn gecontroleerd worden deze in lengtes van drie meter naar Nederland gebracht. In onze lijstenfabriek in Cruquius (naast Haarlem) snijden we de lijsten per bestelling op maat en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij onze klant in huis hangt. Vandaag verkopen we naast lijsten ook spiegels, schildersdoeken, kunst en andere wanddecoratie, ons doel is namelijk om een groot assortiment wanddecoratie van kwaliteit toegankelijk te maken voor een breed publiek. Ook belangrijk om te weten is dat onze lijsten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit hout van alleen bossen met actieve programma's voor herbebossing. Al onze houtleveranciers en lijstenmakers voldoen aan strenge richtlijnen, hierdoor kunnen wij het behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier garanderen.

  • Spiegels en Lijsten op Maat
  • Hoogwaardige Kwaliteit
  • Uniek Assortiment
  • Maatwerk (kleuren) Mogelijk
  • Milieubewust

ECHTE KLANTENSERVICE

Ons team staat jou 24 uur per dag te woord. Telefonisch zijn wij van maandag t/m zaterdag tijdens kantooruren bereikbaar (zie hieronder). Per email en onze Facebook pagina trachten wij jou 24 uur per dag te kunnen helpen met vragen, ook proberen wij zo vaak mogelijk live te zijn op de chat. Verder is het voor ons belangrijk dat jij tevreden bent over het bestelde product. Daarom bieden wij de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden het product binnen 14 dagen retour te zenden, je krijgt dan meteen je geld terug. Ohja, en als enige in Nederland bieden wij 'inlijst service' aan. Het is eigenlijk heel simpel, wij komen je kunstwerk of foto bij jou thuis ophalen en bezorgen het de volgende dag weer ingelijst in de lijst van jouw keuze.

  • Bereikbaar per Chat, Telefoon, Email en Facebook
  • Altijd Gratis en Snel Bezorgd
  • 14 Dagen Bedenktijd
  • Inlijst Service
  • Achteraf Betalen Mogelijk

ECHTE WINKEL

Ja, we hebben ook een échte winkel. Naast onze lijstenfabriek hebben we een winkel met al onze spiegels, lijsten en kunstwerken. Al proberen we deze website zo makkelijk en leuk mogelijk te maken, als je liever naar de winkel komt kan dat natuurlijk. Verder is het ook mogelijk om online te bestellen, maar in onze showroom op te halen. Als je niet zeker bent van je keuze of je twijfelt misschien tussen twee of meerdere spiegels maar niet naar onze winkel wilt komen, dan kan je bij ons ook een staaltje van deze en andere lijsten bestellen. De staaltjes zijn gratis, wij vragen alleen een bijdrage van € 5 aan verzendkosten die je bij aankoop meteen weer terug krijgt!

Spaarneweg 14
2142EN Cruquius
Nederland

ma t/m do: 8:00 tot 19:00
vrijdag: 8:00 tot 17:00
zaterdag: 10:00 tot 17:00

Telefoon: 023-5286779
Email: info@kunstspiegel.nl