string(1) "b"
Profielfoto van Kunstgras Direct

Kunstgras Direct

Grindweg 140, 8471 EM WOLVEGA

Over ons

Mooi kunstgras hoeft niet duur te zijn. Kwaliteit kunstgras koop je gemakkelijk online, bestel vandaag nog een gratis staal.

Over KunstgrasDirect.nl

Kunstgras Direct - Altijd groener dan bij de buren

Kunstgras Direct is dé site wanneer het om kunstgras gaat. Allerlei merken kunstgras en kwaliteiten staan hier in overzicht. Voor iedere wens of toepassing is er wel goedkoop kunstgras. Het spreekt voor zich dat er aan een voetbalveld van kunstgras weer andere eisen worden gesteld dan aan bijvoorbeeld een knus balkonnetje. Bij Kunstgras Direct vinden de grassoorten hun weg naar zowel de particulier als naar verenigingen en bedrijven. Een goed beeld krijgt u door de vele showtuintjes die voor de winkel zijn aangelegd. U ziet in één oogopslag de onderlinge verschillen in kleur en uitstraling. Eeveneens worden er op aanvraag stalen verzonden. Verschillen ontstaan door variatie in poolhoogte, gewicht van de pool en de samenstelling ervan, ook zal de tint per soort variëren. Vrij nieuw is dat het kunstgras tegenwoordig ook in allerlei grijstinten wordt geproduceerd.
Niet alleen kunt u bij Kunstgras Direct terecht voor kunstgras, ook voor het naaldvilt grastapijt bent u hier aan het juiste adres. Grastapijt vindt ook steeds meer zijn weg naar de consument. Dit tapijt wordt door velen gezien als het ideale grastapijt voor op balkon. Echter niet alleen voor buiten, maar ook in de woning wordt het steeds meer toegepast. Denkt u bij grastapijt echter niet alleen aan de kleur groen, maar ook aan de trendy kleuren als rood, blauw-groen, grijs, blauw en beige. Voor iedere smaak en sfeer is er een passend grastapijt.
Er is bijvoorbeeld al een topkwaliteit kunstgras vanaf € 9,95.

Kunstgras

Kunstgras Direct is dealer van Kunstgras Maxima. Het mooiste kunstgras voor u geselecteerd uit diverse soorten, te weten Menorca, Barcelona, Manchester, Genemuiden, Formentera, Singapore, Chelsea, Bradford, Fullham en Madrid. Verder kunt u bij deze woningstoffeerder terecht voor het kunstgras van Hamat, voor de types Derby, Leeds, Preston, Brighton, Newcastle en Liverpool.
Meer en meer vindt het kunstgras zijn weg naar de particulier. Zijn we al langere tijd gewend aan voetbalvelden van kunstgras, ook in de kleinere gazons heeft kunstgras zijn plekje gevonden. Kunstgras in uw gazon staat garant voor een altijd groene grasmat waar u niet naar hoeft om te kijken. Kunstgras kent dan ook vele voordelen van kunstgras ten opzichte van een echt gazon. Ten eerste levert het een aanzienlijke tijdsbesparing op. Met een gazon van kunstgras hoeft u niet meer te maaien, bemesten, beregenen of onkruid te wieden, wat al snel een flinke tijdsbesparing zal opleveren. Af en toe een veger erover en u bent weer klaar. Daarbij komt bovendien het feit dat vele tuinen schaduwrijk zijn, waardoor mos in natuurlijke gazons al vrij snel de overhand kan krijgen. Met de aanleg van kunstgras zal dat probleem tot het verleden behoren.
Vandaag de dag ziet het kunstgras er bovendien zeer natuurgetrouw uit. In een aantal soorten is daarvoor zelfs een mosdraadje verwerkt. Echter veel mos en dode plekken door te weinig zon zult u bij de kunstgras soorten niet vinden, maar altijd een mooi strak grastapijt. Dit maakt dat tuinliefhebbers met weinig tijd steeds meer de keuze maken voor het levensechte kunstgras. Ook het feit dat het een duurzaam product betreft, zal bij vele mensen een overweging zijn bij de aanschaf van kunstgras.

Grastapijt

Niet alleen bij het kunstgras, maar ook bij het grastapijt, zien we laatste jaren een flinke opmars. Bij het inrichten van een balkon of terrasje wordt vaak gedacht aan mooie accessoires, zoals een mooie pot of een stapeltje kussens. Meer en meer zien we echter dat er hierbij ook wordt gedacht aan het leggen van een mooi stukje grastapijt. Soms betreft het maar een kleine oppervlakte, maar door een groene bekleding wordt al snel een echt ‘buitengevoel’ gecreëerd. Het comfortabele gevoel van tapijt komt hier samen met de natuurlijke uitstraling van een groen gazon. Leverbaar in diverse tinten en kleuren maakt het mogelijk uw eigen unieke plekje en sfeer samen te stellen.
Verder zien we dat kunstgras en grastapijt steeds meer worden gebruikt bij het aankleden van beursstands. Door toepassing van zowel natuurgetrouw als ook het gekleurde kunstgras en grastapijt, is het mogelijk in een handomdraai een speciale sfeer te creëren die in showrooms en stands erg belangrijk is. kunstgrastapijt kan daarbij dus een belangrijk hulpmiddel zijn. Denkt u hierbij eens aan de presentatie van zuivelproducten in een mooie groene omgeving van grastapijt. Maar ook aan gekleurd kunstgras of grastapijt in de logokleuren van uw bedrijf.
Kunstgras Direct hanteert doorlopend scherpe prijzen, wat mogelijk wordt gemaakt door kwantitatief grote inkoop.