Partner

Kumaro Kozijnen BV

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en monteren van kozijnen in zowel kunststof, aluminium, en hout.

Website
algemene informatie

Over Kumaro

Verder leveren en monteren wij dakkapellen bestaande uit volledige naadloze polyester uitvoering of de budget vriendelijke samengestelde kunststof uitvoering. Beide dakkapellen worden in 1 dag geplaatst.

Ook renoveren wij bestaande dakkapellen, boeidelen, en gevelbekleding met onderhoudsarme producten. Verder leveren en monteren wij de Aluxe veranda's voor u op maat gemaakt. En zijn wij dealer van velux dakvensters, daglichtsystemen, en plat dak producten.

Het plaatsen van serre,s inclusief bouwkundige werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren/ verzorgen, indien noodzakelijk kunnen wij ook de bouwtekeningen en de bouwaanvraag voor u verzorgen.

Voor een vrijblijvende offerte komen wij bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen, of kom langs in onze showroom in IJmuiden waar diverse modellen kozijnen voor u staan opgesteld. De openingstijden van de showroom zijn, maandag, dinsdag, en woensdag alleen op afspraak. Donderdag en vrijdag van 11:00 uur t/m 17:00 uur. Zaterdag van 10:30 uur t/m 15:30 uur.

 

artikelen

Kunststof Quadra kozijn

Traditioneel vakmanschap ontmoet modern

Kumaro Dakkapellen

Kumaro kunststof dakkapellen worden in een dag geplaatst, en u hoeft er daarna nooit meer naar omkij...

Toon alle 2 artikelen
collecties
Kumaro Kozijnen BV heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Maxwellstraat 1
1976 AD IJmuiden

0255512109


RECENSIES
CONTACT
Maxwellstraat 1
1976 AD IJmuiden

0255512109