Profielfoto van Kuiper Keukenrenovatie

Kuiper Keukenrenovatie

Industrieweg 2B, 2631 PG NOOTDORP

Over ons

Voor uw nieuwe keuken hoeft u de deur niet uit

Over Kuiper Keukenrenovatie


Voor uw nieuwe keuken hoeft u de deur niet uit

U hoeft niet keukenshowroom in, keukenshowroom uit voor een nieuwe keuken. En u hoeft ook niet eindeloos te wachten totdat een verkoper tijd voor u heeft. Paul Kuiper komt met een complete showroom bij u voorrijden. Op de dag en tijd die u het beste uitkomt. Dat scheelt u niet alleen heel veel van uw kostbare tijd. Het is ook heel praktisch. Paul heeft heel veel modellen en voorbeelden bij zich. Aan de hand daarvan kunt u uw ideale keuken samenstellen. Vervolgens kunt u samen met hem meteen een kijkje in uw keuken nemen. Daardoor kunt u gelijk zien hoe het staat en kan Paul zien hoe hij uw droomkeuken het beste kan realiseren.


Uw keuken laten renoveren is niet duur, maar duurzaam


Kuiper Keukenrenovatie maakt gebruik van uw bestaande keuken. Zijn de huidige leidingen nog in prima conditie? Dan worden ze niet vervangen. Staat het keukenblok als een huis? Dan wordt het niet afgebroken. Is de apparatuur nog goed en energiezuinig? Dan krijgt deze hooguit een nieuw jasje. Dat scheelt veel hak- en breekwerk. Dat scheelt veel op de afvalberg. Dat scheelt veel voor het milieu. En dat scheelt u veel geld. Bovendien is het goed voor uw omgeving. Want het levert u een prachtige keuken op.


Kuiper Keukenrenovatie levert ook nieuwe keukens


Het kan zijn dat u toe bent aan een compleet nieuwe keuken. Ook die levert Kuiper Keukenrenovatie u vanzelfsprekend graag. Als het even kan maken Paul en Jelle Kuiper dan wel gebruik van het bestaande leidingwerk. En ook bij een compleet nieuwe keuken komt Paul Kuiper bij u thuis, om al uw wensen door te spreken. Zodat u alleen maar voor aangename verrassingen komt te staan.

Maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak klik hier

Merken

Verkoopt de volgende merken
Franke - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken