Profielfoto van Klaas Hoekstra Houtbouw

Klaas Hoekstra Houtbouw

H. Smidswei 24, 9298 RD KOLLUMERZWAAG

Over ons

Denkt u er ook over om een schuur of garage te gaan bouwen, laat u gerust rondleiden door deze digitale folder of kom langs in Kollumerzwaag.

 

 

Over Klaas Hoekstra Houtbouw

Als je van hout houdt…
…dan bouw je met hout, want hout is een van de oudste en mooiste bouwmaterialen op deze aarde en zeer zeker een materiaal met een rustieke en sfeervolle uitstraling.

Voor alle houtmaterialen voor een Nieuwe Carport, Garage of Schuur, informeer je dan bij Klaas Hoekstra Houtbouw.

Contact:

Houtbouw Klaas Hoekstra
Harm Smidswei 24
9298 RD Kollumerzwaag
Telefoon: 0511-44 44 42
info@houtbouw-klaashoekstra.nl

Artikelen

meest recent

Paardenboxen

Paardenboxenmaatwerk, paardenboxenOf het nu gaat om een standaardberging uit onze folder of om een garage naar eigen idee, wij als houtbouwbedrijf zetten ons ervoor in.Al ons standaardwerk zoals de bergingen, garages, etc. worden gemaakt met protex geïmpregneerd vurenhout en gezet op een fundering van bankirai hardhouten onderbalken. De wanden worden prefab in onze werkplaats gemaakt en bij u gemonteerd, door ons of door u zelf.Af werkplaats leveren wij onze gebouwen af met 2 hardhouten ramen en een loopdeur, de garages worden geleverd met een stalen kanteldeur of houten draaideuren. De standaard dakbedekking bestaat uit zwarte asbestvrije golfplaten. Natuurlijk kunt u ten allen tijde afwijken van het standaard, tegen meerprijs kan ook aan een standaardberging veel veranderen.

Klaas Hoekstra Houtbouw

schuur

Schurenberging, garage, maatwerk, schuurOf het nu gaat om een standaardberging uit onze folder of om een garage naar eigen idee, wij als houtbouwbedrijf zetten ons ervoor in.Al ons standaardwerk zoals de bergingen, garages, etc. worden gemaakt met protex geïmpregneerd vurenhout en gezet op een fundering van bankirai hardhouten onderbalken. De wanden worden prefab in onze werkplaats gemaakt en bij u gemonteerd, door ons of door u zelf.Af werkplaats leveren wij onze gebouwen af met 2 hardhouten ramen en een loopdeur, de garages worden geleverd met een stalen kanteldeur of houten draaideuren. De standaard dakbedekking bestaat uit zwarte asbestvrije golfplaten. Natuurlijk kunt u ten allen tijde afwijken van het standaard, tegen meerprijs kan ook aan een standaardberging veel veranderen.

Klaas Hoekstra Houtbouw

Garages

Garagesgarage, maatwerk, schuurOf het nu gaat om een standaardberging uit onze folder of om een garage naar eigen idee, wij als houtbouwbedrijf zetten ons ervoor in.Al ons standaardwerk zoals de bergingen, garages, etc. worden gemaakt met protex geïmpregneerd vurenhout en gezet op een fundering van bankirai hardhouten onderbalken. De wanden worden prefab in onze werkplaats gemaakt en bij u gemonteerd, door ons of door u zelf.Af werkplaats leveren wij onze gebouwen af met 2 hardhouten ramen en een loopdeur, de garages worden geleverd met een stalen kanteldeur of houten draaideuren. De standaard dakbedekking bestaat uit zwarte asbestvrije golfplaten. Natuurlijk kunt u ten allen tijde afwijken van het standaard, tegen meerprijs kan ook aan een standaardberging veel veranderen.

Klaas Hoekstra Houtbouw
Bekijk alle 7 artikelen