string(1) "b"
Profielfoto van Kitchen Studio

Kitchen Studio

Zuidlarenstraat 57, 2545 VP Den Haag

Over ons

Kitchenstudio vertaalt uw unieke wensen in uw droomkeuken.

Over ons

Op maat gemaakt en in de stijl die past bij uw persoonlijkheid. Oprichter Remy is ruim zeventien jaar werkzaam in de keukenbranche. Als achttienjarige jongeman had hij al snel de passie voor het ontwerpen ontdekt. Onder de vleugels van één van de destijds grotere keukenleveranciers heeft hij zich mogen doorontwikkelen van Junior Sales Advisor naar de Allround Executive Designer die hij op de dag van vandaag is.

Ik geloof dat je een ontwerp écht dient af te stemmen op de behoefte van de gebruiker. Ieder mens is uniek en iedereen heeft zijn/ haar eigen smaak, zeker als het gaat om woninginrichting. Daar hoort natuurlijk ook de keuken bij, dit is immers het kloppend hart van het huis.

Een keuken ontwerp je met zorg en aandacht. Daarom doet Kitchenstudio het dus geheel anders. Remy komt graag persoonlijk bij u langs. Samen wordt er dan een keuken gecreëerd waar u trots op kunt zijn. Door middel van moodboard samples, kleurenwaaiers en beeldmateriaal van de laatste trends op keukengebied worden de eerste ruwe schetsen bij u aan tafel gemaakt. Deze worden later door Remy uitgewerkt naar een fotopresentatie welke in een volgende ontwerpsessie gepresenteerd zal worden in de ontwerpstudio. De basis is dan al door Remy vastgelegd waardoor het veel prettiger verder werken is naar het definitieve eindresultaat. De filosofie van Kitchenstudio is gericht op het volledig ontzorgen en begeleiden van haar klanten. Kitchenstudio neemt de verantwoording van de maatvoering van uw keuken. De bestelling maar ook de montage van uw keuken.

Als er één ding is wat ik geleerd heb, is het wel dat mijn ontwerp pas zo goed is als de monteur die de keuken bij u in huis komt plaatsen.

Kitchenstudio werkt niet alleen met erkende keukenmonteurs, maar ook met gepassioneerde meubelmakers en andere ambachtelijke vakmensen. Wanneer er gewerkt wordt met materialen die doorgaans niet bij elke keukenleverancier worden aangeboden, vraagt dat ook een ander plan van aanpak en daarmee dus ook specifieke expertise. Door de jaren heen heeft Kitchenstudio een team van uiterst vakmanschap in de portefeuille verzameld die allemaal hun bijdrage hebben geleverd in het ontstaan van Kitchenstudio.

Mijn collega's van 17 jaar geleden zijn nu de algemeen directeur of sales accountmanagers van de grote keuken- en apparatuurmerken waar ik leverancier van ben. Dat maakt het voor Kitchenstudio bijzonder prettig zaken doen. Ik kan dan ook met trots zeggen dat de Kitchenstudio niet alleen mooiere ontwerpen maakt dan de gemiddelde keukenleverancier maar dat we ook prijstechnisch bijzonder concurrerend zijn!

OVER REMY
Remy is zijn carrière ooit gestart bij Horn Keuken en Bad. De jaren erna functies bekleed bij diverse keuken showrooms (o.a. Gramo Keuken en Bad, Keukenvision Naaldwijk en I-kook Den Haag). Het smaakte naar meer. Daarom liet hij zich geen tweede keer zeggen dat hij dit best wel eens heel goed zélf allemaal kon doen.

Contact

Zuidlarenstraat 57, Studio 010
2545 VP Den Haag

070 744 4539
remy@kitchenstudio.nl

Wij werken op afspraak

Bezoek ook eens onze website