Profielfoto van Kitchen Restyle Keukenrenovatie

Kitchen Restyle Keukenrenovatie

Grindweg 149, 8471 EJ WOLVEGA

Over ons

Kitchen Restyle Keukenrenovatie

Kies voor keukenrenovatie
Uw keukendeurtjes beginnen gebreken te vertonen of u bent uitgekeken op de kleur of de stijl, maar uw keuken is verder nog prima. Misschien zijn 1 of meerdere apparaten aan vervanging toe of is het werkblad beschadigd. Kortom: u bent toe aan iets anders, maar op een ingrijpende verbouwing of grote investering zit u niet te wachten. In dat geval biedt keukenrenovatie uitkomst. Kitchen Restyle is dè specialist op het gebied van keukenrenovatie. Voor relatief weinig geld en binnen korte tijd is uw keuken weer als nieuw.

Uw wensen
Samen nemen we uw wensen door. Kitchen Restyle weet wat kan en niet kan. Uw werkblad is nog goed, maar u vraagt zich af; welke kookplaat past daarin? Welke keuken inbouwapparatuur past het beste bij mijn gezinssituatie? Hoeveel energiekosten kan ik besparen? De renovatie specialist van Kitchen Restyle geeft antwoord op al uw vragen en maakt vervolgens een duidelijke en vrijblijvende offerte.

Renovatie specialisten
De vakbekwame renovatie specialisten van Kitchen Restyle hebben door hun jarenlange ervaring een oplossing voor elke situatie. Alles wordt voor u op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd. Na renovatie is uw keuken weer helemaal up-to-date en kan weer jaren mee.
Neem contact op

Nieuwsgierig? Neem dan direct contact op met Kitchen Restyle , dé keukenrenovatie specialist van Nederland

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.kitchenrestyle.nl