Keukencentrum Vosseling

Partner

Al bijna 30 jaar vervult Keukencentrum Vosseling voor haar klanten alle wensen op het gebied van keukens. In de showroom in Wellseind zijn tal van keukenopstellingen te bewonderen, in alle stijlen: van klassiek tot modern. Daarbij is apparatuur van diverse merken te leveren, maar ook werkbladen, tegels en andere accessoires zijn te bestellen.

Keukencentrum Vosseling is ook hét adres voor bijvoorbeeld bibliotheekkasten, kamers en suites en op maat gemaakte eettafels.

Keukenverbouwing? Keukencentrum Vosseling neemt alle zorg uit handen. Loop eens binnen aan de Wellseindsestraat 9 te Wellseind om er de showroom te bewonderen en u vrijblijvend te laten informeren.

ALGEMENE INFORMATIE

Unieke kenmerken

- Het leveren en het compleet installeren van een maatwerkkeuken, als ons montageteam het huis verlaat is de keuken gebruiksklaar.

- Een ruime showroom van zo’n 350m² met een 20-tal keukenopstellingen in diverse stijlen en samenstellingen.

- Door de samenwerking met diverse fabrikanten van keukens, apparatuur en toebehoren is Keukencentrum Vosseling in staat om voor iedere wens en ieders budget een passende keuken aan te kunnen bieden.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Wellseindsestraat 9
5325 KH WELL
0418552404
kc@vosseling.nl
www.vosseling.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Wellseindsestraat 9
5325 KH WELL
0418552404
kc@vosseling.nl
www.vosseling.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Naam Administrator Statistieken mail Product aanvraag Brochure aanvraag

Naam Adres Email Tel Soort Datum