string(1) "b"
Profielfoto van Kerssens Loodgieters bedrijf Haarlem

Kerssens Loodgieters bedrijf Haarlem

Vergierdeweg 17, 2025 TG Haarlem

Over ons

Wij richten ons op de particuliere markt. Naast het aanleggen van cv-installaties, sanitair, leidingwerk en dakbedekking, zijn wij gespecialiseerd in het aanpassen van woningen voor mensen met een handicap en ouderen.

Loodgietersbedrijf Kerssens, al 80 jaar tevreden klanten.
Wij zijn een regionaal familiebedrijf uit Haarlem en richten ons op de particuliere markt. Naast het aanleggen van CV-installaties, sanitair, leidingwerk en dakbedekking, zijn wij gespecialiseerd in het aanpassen van woningen voor mensen met een handicap en ouderen. Wij passen uw wc, badkamer of douche aan, zodat u in grote mate uw zelfstandigheid houdt. Wanneer u niet te lang in de rommel wilt zitten, dan doen we dat in 1 dag met Kinemagic van Kinedo. Naast dat wij onze eigen klanten bedienen, werken wij ook voor de gemeente Haarlem en diverse woningcoöperaties om woningen aan te passen.

Zoekt u een onderhoudsmonteur voor uw gashaard of geiser, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In heel Kennemerland wordt om onze expertise gevraagd. Wij verzorgen niet alleen onderhoud aan uw geiser of gashaard, wij leveren ook nieuwe gashaarden en gevelkachels.

bus