Partner

Kerssens Loodgieters bedrijf Haarlem

Wij richten ons op de particuliere markt. Naast het aanleggen van cv-installaties, sanitair, leidingwerk en dakbedekking, zijn wij gespecialiseerd in het aanpassen van woningen voor mensen met een handicap en ouderen.

Website
algemene informatie

Loodgietersbedrijf Kerssens, al 80 jaar tevreden klanten.
Wij zijn een regionaal familiebedrijf uit Haarlem en richten ons op de particuliere markt. Naast het aanleggen van CV-installaties, sanitair, leidingwerk en dakbedekking, zijn wij gespecialiseerd in het aanpassen van woningen voor mensen met een handicap en ouderen. Wij passen uw wc, badkamer of douche aan, zodat u in grote mate uw zelfstandigheid houdt. Wanneer u niet te lang in de rommel wilt zitten, dan doen we dat in 1 dag met Kinemagic van Kinedo. Naast dat wij onze eigen klanten bedienen, werken wij ook voor de gemeente Haarlem en diverse woningcoöperaties om woningen aan te passen.

Zoekt u een onderhoudsmonteur voor uw gashaard of geiser, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In heel Kennemerland wordt om onze expertise gevraagd. Wij verzorgen niet alleen onderhoud aan uw geiser of gashaard, wij leveren ook nieuwe gashaarden en gevelkachels.

bus

artikelen

Sanitair voor uw badkamer & toilet

Bent u op zoek naar nieuwe sanitair voor uw toilet of badkamer, dan bent u bij ons aan het juiste ad...

Gashaarden & onderhoud

Er zijn steeds minder bedrijven die gashaarden leveren of er onderhoud aan plegen. Bij ons kunt u no...

Toon alle 3 artikelen
collecties
Kerssens Loodgieters bedrijf Haarlem heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Vergierdeweg 17
2025 TG Haarlem

023-5372763


RECENSIES
CONTACT
Vergierdeweg 17
2025 TG Haarlem

023-5372763