Kern Parket Amsterdam

Partner

Een houten vloer straalt warmte en sfeer uit en heeft ten opzichte van tapijt en linoleum nog andere voordelen. Een houten vloer is tijdloos en duurzaam, Kern Parket Amsterdam is een specialist in houten vloeren en kan in overleg met u een vloer samen stellen en deze vervolgens bij u leggen.

Bedrijfsprofiel

Onze website is bedoeld om u te oriënteren op houten vloeren. Wij hopen dat u met deze website een keuze kunt maken, desgewenst kunt u informatie opvragen. Op verzoek zullen wij u een offerte toesturen. Tevens willen wij u wijzen op onze parketnavigator.
 


Wilt u een strakke patroonvloer, een verouderde brede delenvloer of misschien toch wel een FSC vloer? Kom dan langs en laat u verbazen over de mogelijkheden die de parketnavigator voor u in petto heeft! Met de parketnavigator kunnen wij u meer dan duizend verschillende mogelijkheden laten zien in meer dan 44 interieurs. Bent u geïnteresseerd geraakt in deze extra service klik dan op het Parketnavigator logo op deze pagina. Of kom bij ons langs.

Bekijk onze producten en vergelijk de verschillende legwijzes, misschien zit uw type vloer hier wel bij. Bij contact kunt u ons adres vinden en hoe u ons kunt bereiken. Bent u op zoek naar een vloer van een bepaald merk, kijk even of wij de dealer zijn van dat betreffende merk (zie Links op onze website). Misschien wilt u alleen onze brochure ontvangen, vul dan uw naam, adres en woonplaats in, wij zullen u deze zo spoedig mogelijk toesturen.

Wij wensen u veel plezier met de website van Kern Parket Amsterdam.

  • persoonlijke contacten

  • cbw erkend 

  • breed assortiment

  • vakman met kwaliteitsgarantie

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Middenweg 512
1097 VD Amsterdam
0206931849
info@kernparketamsterdam.nl
www.kernparketamsterdam.nl/
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Middenweg 512
1097 VD Amsterdam
0206931849
info@kernparketamsterdam.nl
www.kernparketamsterdam.nl/

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media