Profielfoto van Kempisch Handelshuis

Kempisch Handelshuis

Naaldakker 9, 5094 HC Lage Mierde

Over ons

Welkom bij Het Kempisch handelshuis

Wie zijn wij?

Kempisch Handelshuis is een klein en flexibel bedrijf waar service en kwaliteit de pijlers vormen van het bedrijf. Kempisch Handelshuis vertegenwoordigt twee merken: Kempengras en Educatieve Spelen.

Wat doen wij?
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van kunstgras voor gemeenten, bedrijven en particulier. Daarnaast leveren en installeren wij thermoplastiche pleinspelen bij scholen en openbare speelplaatsen. Het is ook prima toepasbaar bij bedrijven en in woonwijken. Ook leveren wij o.a. kunsthagen, stabilisatieproducten (voor parkeerplaatsen, opritten, terrassen, etc.), grastegels, en afboordingen. Maar ook educatief lesmateriaal en sinds kort kunt u ook voor speelgoed bij ons terecht. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze webshop!


Waarom doen we het?
Onze producten zijn voornamelijk gericht op de spel- en algemene ontwikkeling van kinderen. Door onze producten kunnen de kinderen genieten van de vele spelmogelijkheden. Hierbij staat veiligheid voorop!


Waar zijn we goed in?
Onze (kunstgras)installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde installateurs. Daarnaast hebben we een landelijke dekking door samenwerking met bedrijven die gespecialiseerd zijn in de aanleg van onze producten. Hierdoor kunnen we snel en flexibel schakelen. Wij staan garant voor hoogwaardige kwalitatieve producten die deskundig worden aangelegd. Klanttevredenheid is voor ons belangrijk omdat een langdurige klantrelatie wordt nagestreefd.

Contact

Wilt u meer weten neem dan contacht met ons op:

Kempisch Handelshuis
Naaldakker 9
5094HC Lage Mierde

Telefoon 06-33 10 00 82
info@kempischhandelshuis.nl

Kijk ook eens op onze facebookpagina

Merken

Verkoopt de volgende merken
EasyLawn - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken