Partner

Kastwanden op Maat / Van Gent Interieur

Prachtige oplossingen voor ruimtegebrek en ruimtecreatie.

‘Kastwanden op Maat’ is het bedrijf voor u als u een oplossing zoekt voor optimaal de ruimte te benutten in uw nieuwe woning of bestaande woning. Prachtige exclusieve kasten speciaal voor u op maat gemaakt.  Door middel van de vele mogelijkheden, kleurkeuzes en opstellingen kunt u de perfecte kast samenstellen. Ook als u vakkundig advies nodig heeft helpen wij u graag.

In Poeldijk hebben wij onze showroom en werkplaats efficiënt in 1 pand gecreëerd.  In onze werkplaats hebben wij een uitgebreide voorraad aan materialen en machines. Hierdoor zijn wij erg flexibel in uw wensen.

Tegenwoordig is er veel vraag naar inloopkasten. Hierin zijn wij natuurlijk ook gespecialiseerd. Komt u gerust eens langs met een plattegrond van de ruimte of wat globale maten, en op basis van wat keuzes van kleuren en accessoires kunnen wij voor u met ons inzicht een mooi ontwerp maken.

Ook  hebben wij een nieuwe lijn ons assortiment opgenomen waarmee we de mogelijkheid bieden om diverse ledersoorten in uw deur te plakken. Dan heeft u echt iets heel speciaals…

Klassieke deuren zijn ook erg in trek. Deze kunnen we leveren met verschillende mogelijkheden van  uitgefreesde kaders en dat ook weer in verschillende kleuren.

Waarschijnlijk bent u nou wel nieuwsgierig geworden, dus kom gezellig een keertje kijken in  onze showroom!

 

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Slachthuiskade 10p
2685 LN POELDIJK
0174283877
info@kastwandenopmaat.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Slachthuiskade 10p
2685 LN POELDIJK
0174283877
info@kastwandenopmaat.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken