Profielfoto van jouwMaatkast.nl (DeinSchrank.de GmbH)

jouwMaatkast.nl (DeinSchrank.de GmbH)

Von-Klespe-Straße 3, D-50226 FRECHEN

Over ons

jouwMaatkast.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van online meubels op maat. Klanten kunnen bij ons meubels van maatkasten tot massiefhouten tafels helemaal naar wens op maat online ontwerpen en bestellen. Dit kan gedaan worden aan de hand van onze online configurator. Hiermee kunnen klanten zelf de decors, indeling, toebehoren en afmetingen bepalen om zo hun droom meubel op maat te bestellen. De levering wordt gedaan binnen 3 - 5 weken en alles wordt tot in de woonkamer geleverd. Neem gerust een kijkje op onze site en kijk wat voor maatkast, dressoir of bureau jij op maat kunt laten maken.

Unieke kenmerken

- Individuele maat meubels
- Zelf te ontwerpen
- Op de millimeter nauwkeurig te bestellen

Artikelen

meest recent

Sideboard Laura

Sideboard Laura is een sideboard dat helemaal op maat naar wens te ontwerpen is. Afhankelijk van de grote is het mogelijk een sideboard met 1 deur tot een sideboard met 4 deuren te ontwerpen. Zoals elk meubel stuk van jouwMaatkast.nl is ook voor sideboard Laura de indeling helemaal zelf te bepalen, zo kun je met een paar muisklikken zelf aangeven hoeveel inleg bodems elk element moet hebben. Doordat je zelf de hoogte van het meubel kunt bepalen is het ook mogelijk dit sideboard als een dressoir te gebruiken. Hierdoor weet je zeker dat sideboard Laura altijd past in de woonruimte waarin je hem graag wilt gebruiken.

jouwMaatkast.nl (DeinSchrank.de GmbH)

Commode op maat

Commodes op maat zijn naar wens individueel op maat te bestellen bij jouwMaatkast.nl. Met het ontwerp van een commode kun je zelf bepalen wat de indeling moet zijn. Hier is gekozen voor draaideuren in combinatie met lades. Je kunt er ook voor kiezen om alleen lades, schappen of deurtjes te nemen of een combinatie hiervan. Ook hier is het ontwerp van dit meubel heel eenvoudig aan de hand van een paar klikken van de muis te maken. Zo verzeker je jezelf er van dat je altijd een commode hebt die helemaal past in de gewenste ruimte.

jouwMaatkast.nl (DeinSchrank.de GmbH)
Bekijk alle 3 artikelen