string(1) "b"
Profielfoto van Jonkers Schroeffunderingen

Jonkers Schroeffunderingen

Burg. van Randwijckstraat 86b, 5328 AV Rossum (Gld)

Over ons

Jonkers Schroeffunderingen is uw 5 sterren funderingsbedrijf. ‘Goed’ is bij ons niet goed genoeg. Wij gaan alleen voor het beste resultaat.

Over Jonkers Schroeffunderingen

Jonkers Schroeffunderingen is uw 5 sterren funderingsbedrijf. ‘Goed’ is bij ons niet goed genoeg. Wij gaan alleen voor het beste resultaat. Dat behalen wij door allereerst aandachtig naar uw wensen te luisteren en u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden van schroeffunderingen. Vervolgens brengen we de opdracht helder in kaart en maken we duidelijke afspraken. Bij de uitvoering van uw opdracht werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten, vakspecialisten en de meest moderne apparatuur. Zo zijn we altijd verzekerd van tevreden klanten. En daar zijn we best trots op.

Waar de 5 sterren van Jonkers Schroeffunderingen voor staan

Bouwen op Hollandse en Duitse kwaliteit

In Nederland zijn de kwaliteitseisen hoog, maar in Duitsland zijn ze nog veel hoger. Jonkers Schroeffunderingen is geautoriseerd partner van het Duitse bedrijf Krinner. De schroeffunderingen die dit bedrijf voor ons produceert, zijn gemaakt van oerdegelijk staal dat de strengste keuringen heeft doorstaan. Daarmee garanderen wij de allerhoogste kwaliteit.

Ruim 30 jaar bodemspecialist

De bodem kent geen geheimen meer voor ons. Al ruim dertig jaar zijn wij vertrouwd met grondwerkzaamheden. Jonkers Schroeffunderingen is gebaseerd op deze kennis en ervaring. Wij voeren een nauwkeurige bodemanalyse uit alvorens te starten met de montage van schroeffunderingen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Kleinschalige én grootschalige projecten

Of we nou één carport of tweehonderd recreatiewoningen met schroeffundamenten monteren, iedere opdracht is bij Jonkers Schroeffunderingen in ervaren handen. Wij voeren met evenveel toewijding kleinschalige én grootschalige projecten uit. Dankzij ons netwerk van vakspecialisten zijn wij flexibel.

Heldere afspraken

Jonkers Schroeffunderingen doet geen loze beloften, maar maakt heldere afspraken. Daardoor weet u precies waar u aan toe bent. U krijgt te maken met een vaste contactpersoon, zodat de communicatielijnen kort blijven

Méér dan schroeffunderingen

Jonkers Schroeffunderingen maakt onderdeel uit van de Jonkers Groep. Daaronder vallen ook Jonkers Hoveniersbedrijf en Jonkers Infra. Wij maken gebruik van elkaars expertise. Dus ook alle tuinwerkzaamheden, grotere groenprojecten en de inrichting van openbare ruimten, bedrijventerreinen en woonwijken kunt u door Jonkers laten uitvoeren.

Voor meer informatie

Burg. van Randwijckstr. 86b
5328 AV Rossum (Gld)

T: 0418 – 512 035
M: 06 – 51 986 933

E: info@jonkersschroeffundering.nl of bezoek onze website