Profielfoto van Jak Installatiebedrijf

Jak Installatiebedrijf

Dusseldorperweg 73, 1906 AJ Limmen

Over ons

Installatiebedrijf Jak vof bestaat nu ruim 55jaar als familiebedrijf. Het team is inmiddels 6 man sterk. Wij kunnen u helpen met de installatie en service van o.a. gas-installatie, riolering, water-installatie, sanitair, verwarming-installatie, duurzame energie, dak- en zinkwerken, CV ketels, onderhoud aan gastoestellen, dakgoten etc.

Over ons

Installatiebedrijf Jak vof bestaat aan de Dusseldorperweg nu ruim 55 jaar en is een bedrijf van vader op zoon.

De huidige eigenaren zijn Theo en Eugenie Jak met hun team zijn ze een ploeg van 6 man/vrouw sterk (zie foto). Ons installatiebedrijf leveren alle diensten met betrekking tot gas, riolering, water, sanitair, verwarming, dak/zinkwerken, duurzame energie en daarnaast natuurlijk onderhoud en service aan de ketels. Alles tussen gas– of watermeter en de schoorsteen of fundering is ons werkgebied. Wij plaatsen nieuwe installaties, renoveren de oude en verhelpen storingen/problemen. Verder geven we adviezen aan de klant die een gedeelte van de werkzaamheden zelf wil uitvoeren. Soms komen wij dan slechts ter controle of om de puntjes op de i te zetten.

Sinds augustus 2000 is de doe-het-zelf winkel veranderd in een kleine installatie showroom. Voor de klanten die het zelf kunnen, hebben wij veel materialen in huis. Men kan hier terecht voor dakbedekking, zink en de hulpstukken. Tevens hebben wij losse verkoop voor centrale verwarming + onderdelen, sanitair, gas, riolering en hemelwater afvoermaterialen. En als wij het in de winkel niet op voorraad hebben, kunnen wij het eenvoudig bestellen bij een van onze leveranciers. Ten aanzien van een extra service biedt JAK een serviceabonnement voor gastoestellen. Indien men een abonnement afsluit, krijgt men periodiek een bericht dat het tijd wordt voor een servicebeurt van de aanwezige installaties. Waarop de klant een afspraak maakt die hem het beste uit komt.

Wij kunnen ook complete badkamers of toiletruimtes realiseren. Omdat wij maar een beperkte ruimte in de showroom hebben, is het helaas niet mogelijk om hier veel te laten zien, maar wij hebben goede contacten met diverse grote showrooms en leveranciers van sanitair en tegelwerk. Als een klant zijn/haar badkamer door ons willen laten uitvoeren, nemen wij alle mogelijkheden door en vervolgens kan de klant met alle gegevens deze showrooms gaan bekijken. Wij werken met een timmerman, tegelzetter, elektricien en een stukadoor. Met deze mensen stellen wij een strak schema op om zo snel mogelijk de klus netjes en goed af te leveren.