string(1) "b"
Profielfoto van Intri B.V.

Intri B.V.

Boekel 31d, 1921 CE Akersloot

Over ons

Waarom zou u een interieur laten bouwen in plaats van er een te kopen? Misschien omdat u de stijl van uw interieur naadloos wilt laten aansluiten op de stijl van uw woning. Of omdat u door het hele huis heen eenheid wilt in materiaalgebruik. Wellicht omdat u voor een bepaalde ruimte geen passende kasten kunt vinden. Of… omdat u zó’n uitgesproken eigen smaak en stijl heeft, dat het interieur van uw dromen alleen door een echte interieurbouwer of interieurarchitect gerealiseerd kan worden.

Wat u ook voor ogen heeft… we staan open voor uw ideeën, denken met u mee en tasten samen met u de diverse mogelijkheden af. Om uw wensen vervolgens te vertalen in een even helder als markant voorstel. Geen design om het design, maar een ontwerp dat uitgesproken smaak combineert met praktisch en functioneel.

Werkwijze
Intri is helemaal ingericht op Design interieur op maat en een integrale aanpak. We hebben niet alleen een hecht team vakmensen voor de diverse disciplines in huis, maar ook de benodigdheden en de machines. Met veel liefde voor het vak worden de materialen verwerkt en naadloos met elkaar gecombineerd.

Nadat we alles minutieus bij u thuis hebben opgemeten, worden uw interieur en meubels in onze werkplaats vervaardigd en vervolgens bij u gemonteerd en perfect afgewerkt. Tot op het laatst heeft u nog de gelegenheid details aan te passen. Aan het eind van elke werkdag ruimen we alles op en nemen we het afval mee. En uiteraard wordt uw nieuwe interieur ook mooi schoon en ‘instapklaar’ opgeleverd.

Waarom Intri
Het grote verschil tussen de ene interieurbouwer en de andere zit ’m in de kleinste details… Maar dat verschil ziet u pas als het werk gereed is. Dan ziet u of uw idee, uw stijl, tot in de finesses de vorm heeft gekregen, die u voor ogen had. Het zijn onze eigen vakmensen die het verschil maken. Veelzijdig, creatief en flexibel.

Onze denkers denken, onze doeners doen. Samen werken we aan een totaalproduct. Vullen we elkaar aan. Stemmen we materialen en aansluitingen naadloos op elkaar af. En omdat we alles in eigen hand en onder één dak hebben, zijn we ook in staat snel en efficiënt hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Offerte
Een belangrijk onderdeel voor de realisatie is het bepalen van de prijs welke binnen uw budget past.
In samenspraak kunnen wij een gehele open begroting opstellen waarin de kosten per onderdeel duidelijk naar voren komen, vanuit deze begroting kunnen wij “indien nodig” alternatieven aangeven.
Wanneer u een idee of wens heeft is het verstandig dat u zoveel mogelijk informatie verzameld, denk aan foto’s, schetsen, sfeerbeelden en waar het voor dient.

Bij complexe of grootschaligere aanpak is het raadzaam om een architect in de hand te nemen, deze kan voor u een passend ontwerp bij ons aanleveren. Duidelijkheid over de uitvoering betaalt zich altijd terug!!
Onze werkmethodes en uitstraling zijn betrouwbaar en gebaseerd op een efficiente productie en de gewenste kwaliteit. Uw budget word goed besteed!

Afspraak maken
Heeft u na het zien van onze site nog vragen, wilt u een afspraak maken of misschien een geheel vrijblijvende offerte? Stuur dan een mail naar info@intri.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook 072-5336676.