Profielfoto van Inter Design

Inter Design

Castricummerwerf 136, 1901RS Castricum

Over ons

Interdesign Keukens in Castricum is al jaren de specialist in keukens. Onze showroom in Castricum is onlangs compleet vernieuwd en beschikt over de nieuwste apparaturen. Voor iedere doelgroep kunnen wij de geschikte keuken samenstellen.

Interdesign keukens is een specialist op het gebied van keukens en biedt precies waar u ons om vraagt. We inventariseren eerst uw wensen om vervolgens tot de conclusie te komen welke keuken het best bij u past.

We bieden grote mogelijkheden op het gebied van de samenstelling van uw keuken. De werkbladen, apparatuur, kastjes en andere toebehoren zijn volledig naar uw smaak te selecteren. Wij zorgen dat er eenheid in de keuken behouden blijft en de keuken van uw dromen wordt geplaatst en gemonteerd om de keuken vervolgens met grote precisie af te werken.

Onze producten komen uitsluitend vanaf A-merken zoals o.a. AEG, Atag, en Bosch. Om inspiratie op te doen en advies in te winnen nodigen wij u van harte uit bij Interdesign keukens in Castricum. Maak telefonisch een afspraak of stap bij ons binnen wanneer u het uitkomt!

Merken

Verkoopt de volgende merken
PlasmaMade - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken