Partner

Inter Design

Interdesign Keukens in Castricum is al jaren de specialist in keukens. Onze showroom in Castricum is onlangs compleet vernieuwd en beschikt over de nieuwste apparaturen. Voor iedere doelgroep kunnen wij de geschikte keuken samenstellen.

Website
algemene informatie

Interdesign keukens is een specialist op het gebied van keukens en biedt precies waar u ons om vraagt. We inventariseren eerst uw wensen om vervolgens tot de conclusie te komen welke keuken het best bij u past.

We bieden grote mogelijkheden op het gebied van de samenstelling van uw keuken. De werkbladen, apparatuur, kastjes en andere toebehoren zijn volledig naar uw smaak te selecteren. Wij zorgen dat er eenheid in de keuken behouden blijft en de keuken van uw dromen wordt geplaatst en gemonteerd om de keuken vervolgens met grote precisie af te werken.

Onze producten komen uitsluitend vanaf A-merken zoals o.a. AEG, Atag, en Bosch. Om inspiratie op te doen en advies in te winnen nodigen wij u van harte uit bij Interdesign keukens in Castricum. Maak telefonisch een afspraak of stap bij ons binnen wanneer u het uitkomt!

artikelen

Moderne Keukens

Betaalbare moderne keukens, ook iets voor u? De keuken stelt u zelf samen met de nieuwste appar...

Design keukens

Design keukens voor een zachte prijs die u zelf kunt samenstellen. Net even wat anders dan  and...

Toon alle 3 artikelen
collecties
Inter Design heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Castricummerwerf 136
1901RS Castricum

0251-653367


RECENSIES
CONTACT
Castricummerwerf 136
1901RS Castricum

0251-653367