Partner

BSH Huishoudapparaten B.V.

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je je bestaande keuken verbeteren? Begin dan bij de keus van de juiste apparatuur. In inspiratiehuis 20|20 vind je verschillende topmerken onder een dak en kun je je ook laten inspireren op het gebied van trends en kooktechnieken.

Website
algemene informatie

inspiratiehuis 20|20

Het eerste bezoek aan inspiratiehuis 20|20 is indrukwekkend; De ruimte is hoog, licht en imposant. Wel zo fijn dat er dan meteen iemand klaar staat met een warm welkom en een lekker kopje koffie. En om je verder de weg te wijzen, want het pand - dat volledig volgens de cradle-to-cradle filosofie is gebouwd - herbergt de showrooms van maar liefst vier Duitse topmerken: Siemens, Bosch, Neff en Gaggenau. Aangevuld door Solitaire, een kranenmerk met tientallen mooie kraandesigns, biedt inspiratiehuis 20|20 de bezoeker alle handvaten om een keuken volgens de meest moderne mogelijkheden invulling te kunnen geven.

Verdeeld over twee verdiepingen passeert van alles de revue. Van de nieuwste innovaties op het gebied van koken tot aan het nieuwste op het gebied van apparatuurdesign. Er is nu meer mogelijk dan je je voor kunt stellen. De merkadviseurs van inspiratiehuis 20|20 kunnen een op maat gemaakt advies geven waarbij je meteen een goed beeld krijgt van wat er, op het gebied van apparatuur, het beste bij jou én jouw ideale kook- en woonomgeving past. Er is voldoende gelegenheid om de apparatuur te bekijken en uit te proberen.

Het modern ingerichte pand vormt ook het decor voor verschillende activiteiten en evenementen, waaronder de koken|eten|leven|dagen in samenwerking met 24Kitchen. En er vinden vrijwel iedere week leuke en interessante demonstraties en kookworkshops plaats waar u zich voor aan kunt melden. Kortom, een unieke plek waar je in één bezoek verschillende merken met elkaar kunt vergelijken, en die elkaar ook aanvullen. Eigenlijk de beste start die je kunt hebben bij het (her)inrichten van de keuken.

Kijk op www.inspiratiehuis2020.nl voor meer informatie.

artikelen

Inspiratie voor je nieuwe keuken

Leren, koken, proeven en ervaren in inspiratiehuis 2020

De ideale keuken en de juiste apparatuur

De ideale keuken begint bij de perfecte werkdriehoek én de juiste apparaten.

Toon alle 7 artikelen
nieuws

Leren, koken, proeven en ervaren in inspiratiehuis 20|20

26 Maart 2018
collecties
BSH Huishoudapparaten B.V. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Taurusavenue 36
2132 LS Hoofddorp

0884244444


RECENSIES
CONTACT
Taurusavenue 36
2132 LS Hoofddorp

0884244444