string(1) "b"
Profielfoto van Impreg Tuinhout BV

Impreg Tuinhout BV

In de Cramer 18, 6411 RS HEERLEN

Over ons

Impreg Tuinhout is onlosmakelijk verbonden met kwaliteitshout. Tuinhout van hoge kwaliteit en op maat gemaakt zijn de handelsmerken. Impreg tuinhout leverde al hout voor de mijnindustrie in Limburg; in de jaren zeventig verandert het assortiment in tuinhout. Vandaag de dag het specialisme van Impreg tuinhout. Onveranderd is de liefde voor het ambacht, het streven naar topkwaliteit in product, maar ook in afwerking en het leveren van maatwerk.

Bedrijfsprofiel

Impreg Tuinhout is onlosmakelijk verbonden met kwaliteitshout. Tuinhout van hoge kwaliteit en op maat gemaakt zijn de handelsmerken.

Impreg tuinhout leverde al hout voor de mijnindustrie in Limburg; in de jaren zeventig verandert het assortiment in tuinhout. Vandaag de dag het specialisme van Impreg tuinhout. Onveranderd is de liefde voor het ambacht, het streven naar topkwaliteit in product, maar ook in afwerking en het leveren van maatwerk.

Bij Impreg Tuinhout kunt u terecht voor alle tuinhoutproducten als: bangkirai, geïmpregneerd tuinhout, geïmpregneerde tuinhuisjes, tuinpoorten, vlonders, speeltoestellen, tuinafscheidingen, timmerhout, tuinmeubelen, etc.

Impreg Tuinhout doet in opdracht hout impregeneren voor bedrijven en doe-‘t-zelvers.

  Openingstijden
Maandag van 8.00 tot 17.00
Dinsdag van 8.00 tot 17.00
Woensdag van 8.00 tot 17.00
Donderdag van 8.00 tot 17.00
Vrijdag van 8.00 tot 17.00
Zaterdag van 9.00 tot 14.00
  • Hoge kwaliteit
  • 100 jaar geleden opgestart
  • maatwerk