Profielfoto van Huitema Kachels / Noorse speksteen

Huitema Kachels / Noorse speksteen

Bercoperweg 9, 8423 TN MAKKINGA

Over ons

Met al 30 jaar allround ervaring in het kachelvak hebben wij ervoor gekozen om ons te specialiseren in speksteenkachels. We werken door heel Nederland.

Huitema kachels


Welkom in de wereld van sfeer en warmte

Huitema Speksteenkachels

Schoorsteen- en Kacheltechniek 

Huitema sinds 1981

schoorsteen en kacheltechniek

Onze specialiteit speksteenkachels !

Schoorsteen- en Kacheltechniek  

Wij van Huitema zijn sinds 1981 bezig met schoorsteen- en kacheltechniek. Onze schoorsteenkennis hebben wij in Duitsland op de schoorsteenveegvakschool opgedaan en de kachel kennis bij onze verschillende leveranciers/fabrikanten. Ook hebben wij het diploma sfeerverwarmingsgilde en het certificaat van gastec. 

Schoorsteenveger 

Begonnen als schoorsteenveger en reparatiebedrijf van schoorstenen en kachels volgde hier de start van een showroom met hout en speksteenkachels op. Eerst aan de Bercoperweg 57 te Makkinga in een grote boerderij, hier hebben wij jaren onze klanten verwelkomd in een fijne sfeer. Hier is het fenomeen stookdemo’s ontstaan. Maar…. Het bloed kruipt….. 

Verhuizing speksteenkachels 

Wij hadden andere plannen en er volgde een verhuizing naar Home-Center te Wolvega waar wij een showroom van 550m2 tot onze beschikking hadden. Vol met schouwen, speksteenkachels, houtkachels, elektrische vuren, gasvuren en heel veel accessoires. 

Uiteindelijk weer gekozen voor kleiner en meer gericht op speksteenkachels en houtkachels, omdat dit onze passie is.Daarom weer een verhuizing naar een kleiner winkeltje toch weer in Makkinga, aan de Bercoperweg 9. 

Speksteenkachels 

In deze showroom vindt u veel massieve speksteenkachels, gietijzeren en plaat-stalen houtkachels en convectiehoutkachels met of zonder een bekleding van speksteen of keramiek, natuurstenen schouwen, elektrische vuren en accessoires. 

Met veel plezier bouwen wij een speksteenkachel, schoorsteenkanaal, schouw en plaatsen wij een houtkachel, dit alles doen wij met z’n tweeën van maandag tot en met donderdag. U treft ons in de winkel en wij komen bij u thuis bouwen en monteren. 

U bent van harte welkom in de wereld van sfeer en warmte,

Welkom bij Schoorsteen- en Kacheltechniek Huitema

  • Haarden
  • Kachels
  • Speksteenkachels
  • Houtkachels
  • Inbouwhaarden


Openingstijden showroom :

Op afspraak


Andere tijden tijdens de schoolvakanties.

U ben ook op afspraak van harte welkom.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Bekijk de artikelen van deze 2 merken