string(1) "b"
Profielfoto van Hout & wonen

Hout & wonen

Bijsterhuizen 24-31, 6604 LK Wijchen

Over ons

Hout & Wonen en Decocos is ingesprongen op de toenemende vraag voor het renoveren- en bekleden van bestaande trappen en bekleding van wanden en design meubels.

Hout & Wonen is opgericht omdat de vraag naar trapbekledingen op maat, het maken van wand en meubel panelen in combinatie met parket steeds groter wordt.

Door een samenwerking met enkele toonaangevende parketbedrijven zijn wij in staat om parketvloer materiaal te verwerken tot een kwalitatief hoogwaardige product zoals trap, wand en meubel panelen.

Dit alles wordt in onze eigen werkplaats gefabriceerd en/of prefab voorbereid, zodat op locatie zo min mogelijk handelingen worden verricht, hierdoor blijven de werkzaamheden ter plaatse beperkt en kunnen wij ook sneller dus prijstechnisch gunstiger werken.

Hout & wonen zet zich ook in voor duurzaam verantwoord bosbeheer.

Wij zijn sinds 4 november 2015 FSC® gecertificeerd onder registratie nummer :SCS-COC-000652-ZE

Door samen te werken met enkele toonaangevend leveranciers van eikenhout in Europa kunnen we vrijwel elk eiken parkettype onder dit FSC® certificaat leveren.
Of het nu gaat om trap bekledingen van hout, Overzet treden en harpstukken, houten wandpanelen, eiken parketvloeren zoals 2 of 3 laag lamel parket, massief parket of industrieel hoogkant van 10 en 22 mm dik.

Wij leveren 80% van al dit hout uit onder FSC 100% uit.
De basis materialen zoals multiplex, spaanplaten e.d. kunnen wij leveren als FSC Mix 70%.
Op dit moment is ca 75% van alle door hout en wonen uitgeleverde producten FSC® gecertificeerd materiaal.

Zo hebben wij FSC® materialen geleverd voor diverse projecten .a. New Energy Academie in Groningen , Singer Theater in laren.

Natuurlijk kunnen we ook aan particulieren onder FSC® certificaat leveren.