string(1) "b"
Profielfoto van Hoginox

Hoginox

Meerheide 60A, 5521 DZ Eersel

Over ons

Hoginox, uw partner in afwatering en bedrijfsinrichting

Hoginox

Hoginox is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in afwateringssystemen en bedrijfsinrichting uit roestvast staal. Met onze leveranciers hebben wij een betrouwbare en langdurige relatie en met meer dan 20 jaar ervaring bezitten wij niet alleen kennis van het product, maar vooral ook kennis van de markt en de toepassing van de oplossingen.

Bedrijfsinrichting

Hoginox adviseert al tijdens de ontwerpfase op basis van specifieke omstandigheden het meest geschikte afwateringssysteem. Naast een voorraadprogramma afvoergoten en afvoerputten, leveren zij voor veel toepassingen afwatering op maat. Van inloopdouche tot high-care productieruimte. Roosters en vloerluiken completeren dit programma.

Voor uiteenlopende productieprocessen en werkzaamheden worden vaak onze oplossingen gevraagd. Van ambachtelijke slager tot internationale producent van medicijnen. Hetcomplete programma bedrijfsinrichting uit roestvast staal wordt onderverdeeld in de hoofdgroepen: inrichting, hygiëne, intern transport en opslag, productie(machines) en diversen.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.hoginox.com.